Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Rekryterare till storbolag i Solna

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Hos vår kund jobbar de för att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Oavsett vilken position vi har bidrar vi alla till varje steg för att nå detta mål.
Rekryteringsteamet hos vår kund arbetar rådgivande inom kompetensförsörjning och är en professionell partner och rådgivare till våra verksamheter. Vi har fokus på kvalitet och proaktivitet och tar ägandeskap och ansvar för våra uppdrag.



Om tjänsten

Som rekryterare bidrar du till möjligheterna att skapa ett fossilfritt liv genom att förse vår verksamhet med rätt kompetens.
Ditt huvudsakliga ansvar omfattar följande delar:

  • Operativt ansvara för hela rekryteringsprocessen från uppstart till val av slutkandidat. Du ansvarar för att planera hela processen och genomför samtliga steg i samarbete med berörda intressenter.
  • Föra en proaktiv nära dialog med verksamhetens representanter för att identifiera framtida kompetensbehov.
  • Uppföljning av arbetet för att se till att våra interna kunder får rätt kvalitet och säkerställer en excellent kandidatupplevelse under processens gång.
  • Representera kunden gentemot både interna och externa kandidater och arbeta aktivt med att kommunicera och stärka deras arbetsgivarvarumärke.


Kvalifikationer
  • En universitetsexamen från personal-/HR området eller annan motsvarande utbildning
  • Erfarenhet av rekrytering
  • Dokumenterad hög kapacitet kopplat till rekrytering och kundnöjdhet

Du har ett genuint intresse av att lära känna verksamheten och analysera kompetensbehov. Du får energi av att jobba service-orienterat och operativt för att säkra det omedelbara kompetensbehovet och har även förmåga att lyfta blicken för att säkra långsiktig framtida kompetens till kunden.
Du tar ett tydligt ägandeskap för ditt ansvarsområde och driver självständigt ditt arbete framåt. Du arbetar aktivt med att hålla samtliga dina intressenter informerade och nöjda. Du arbetar med en tydlig struktur och sätter upp egna delmål som du aktivt arbetar för att uppnå. Du har kapacitet att hantera en större rekryteringsvolym samtidigt som du är noggrann att kunden uppfyller alla regler och legala krav kopplade till rekrytering. Med ett gott omdöme och nya perspektiv levererar du ett tydligt mervärde till verksamheten.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se