Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Shopper Activation Manager | Jästbolaget | Sollentuna

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du ett kommersiellt tänk och en förmåga att skapa de bästa förutsättningarna för att utveckla starka varumärken som KronJäst, Werners och Risberg, och samtidigt bidra till ökad kategoritillväxt? Har du förståelse för shopperns beteende och vanan att optimera planer för bästa butiksaktivering? Då har vi jobbet för dig!

Kort om uppdraget

Placeringsort: Sollentuna, Stockholm
Typ av anställning: konsultuppdrag med start omgående - 2025-02, med chans till förlängning
Tjänstgöringsgrad: heltid 100%

Dina arbetsuppgifter

Som Shopper Activation Manager kommer du att vara ansvarig för att skapa inspirerande butikshyllor och bästa möjliga förutsättningar för Jästbolagets produkter att lyckas hos sina kunder. Du kommer att utveckla och driva instore promotion, inklusive kampanjer och material till butik (online och offline), samt driva digitala kampanjer och säljlösningar. Du kommer även att arbeta med Werners Gourmetservice inom KåKå Group. Du kommer att arbeta nära försäljning och produktion samt ha kontakt med kunder, leverantörer och byråer.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, försäljning eller ekonomi. Du har erfarenhet från en liknande roll, t ex Shopper Marketing/Trade Marketing, Produktchef eller Junior Brand Manager från dagligvaruhandeln. Du har goda datakunskaper och är duktig på Powerpoint och Excel, AC Nielsen är ett plus. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skift.

Om kunden

Jästbolaget är ett svenskt företag som specialiserar sig på produktion av jäst, främst för bageriindustrin. Bolaget har en lång historia och är en ledande leverantör av både färsk och torr jäst i Sverige. Jästbolaget fokuserar på hög kvalitet och innovation, och dess produkter används både av professionella bagerier och i hemmabakning. Företaget är känt för sitt starka engagemang för hållbarhet och arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan genom hela produktionskedjan.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret. Vänligen kontakta rekryterare Oscar Sahlin via telefonnummer 0722048403 om du har några frågor eller funderingar.

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.