Hoppa till innehåll
Karisma Rekrytering AB logotyp

Försäljningschef med teknisk bakgrund

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu


Alarmtech Sweden AB
är ett svenskt företag med mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av högkvalitativa säkerhetsprodukter.

Vårt produktsortiment består av larmdetektorer, kopplings- och installationsmaterial samt strömförsörjningar till säkerhetsanläggningar.

Våra produkter är utvecklade för att vara universella och att passa i de flesta larmsystem på marknaden vilket ger oss en stor marknadspotential.

Med egen fabrik och egenutvecklade produkter har vi full kontroll på hela kedjan ifrån komponent till färdig produkt. Detta ger oss en stark position på marknaden. Våra produkter säljs idag framgångsrikt under eget varumärke Alarmtech i Skandinavien, Europa och Sydamerika.

Läs mer på: www.alarmtechglobal.com

Behovet av larm och säkerhetsprodukter ökar och vi söker nu en:

Försäljningschef med teknisk bakgrund

Vill du arbeta med säkerhetsprodukter i en spännande och växande bransch med stor potential?

Vi söker dig med sinne för grundläggande teknik, gärna elektronik och ett gott affärssinne och drivkraften att bygga relationer och utveckla vår försäljningsverksamhet vidare i Skandinavien, Europa och Sydamerika. Du behöver därför tycka om att resa.


Dina arbetsuppgifter

Vi söker en försäljningsansvarig för hela vårt produktutbud. Du kommer att arbeta med teknisk försäljning mot installatörer, projektledare, distributörer och slutkunder.

Som försäljningschef leder och koordinera du försäljningsarbetet, genom att sälja själv och leda våra säljare och samarbetspartners. Betoningen ligger på att bygga och vidareutveckla nya och existerande relationer för att uppnå ytterligare ökad försäljning och kundnöjdhet.

Du kommer att få ett eget budgetansvar att driva försäljningen framåt för ditt ansvarsområde. I tjänsten ingår även att du tar fram, samordnar och föreslår prisstrategier för ledningen, i förhållande till olika marknader och försäljningskanaler. Din roll är också att vara lyhörd för nya behov som finns på marknaden som Alarmtech kan tillfredsställa.

Teknisk produktutbildning sker på vårt huvudkontor i Sollentuna samt i vår fabrik i Polen för att ge dig en helhetsbild om hur produkterna är uppbyggda.


Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi ser att du har ett genuint intresse för försäljning och strategi. I ditt arbete är du resultatinriktad, arbetar förtroendeskapande och har ett tydligt tekniskt tänkande.

Vi ser gärna att du har någon teknisk bakgrund, från säkerhetsbranschen, installation, elektronik eller att du har uppnått en motsvarande teknisk grundförståelse på annat sätt.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska och gärna något annat språk då vi har mycket kontakter med både svenska och utländska kunder. Tjänsten innebär ca 50 resdagar per år varav en del utomlands. Vi förutsätter att du har B-körkort.

Det är ett trevligt, självständigt och stimulerande arbete med frihet under ansvar, med många kontakter och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi kommer att göra fortlöpande intervjuer. Ansökan gör du enkelt direkt på www.karisma.se dock senast 15 augusti.
Karisma Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren