Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Depåchef till Järfälla

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu en Depåchef med ansvar för vår depå i Järfälla. Ditt huvudansvar är att leda och utveckla depån samt se till att den har en attraktiv och rätt dimensionerad maskinpark genom ett nära samarbete med distriktschef och säljare.

Som Depåchef arbetar med att utveckla affären för att stärka Cramo på den lokala marknaden. Du har personal-, budget- och resultatansvar. I ansvaret ligger också att arbeta med att utveckla strukturen inom depån och se till att den har en attraktiv och rätt dimensionerad maskinpark. Som Depåchef ansvarar du även för att utveckla och förbättra verksamheten.

Depån i Järfälla innefattar ett mindre team medarbetare och därför förväntar vi oss att du är flexibel och beredd att ta i där det behövs, både strategiskt och operativt. Det innebär att du i rollen också kommer att stötta i driften genom att arbeta mer med innesälj och i verkstaden.

Vad vi erbjuder dig
På Cramo strävar vi efter att alltid ligga i framkant med samhällsutvecklingen. Vi bidrar inte bara till våra kunders framgång utan till samhället i stort. Nyckeln till vår framgång är våra fantastiska medarbetare som har en positiv "allt är möjligt"-attityd. För oss är det viktigt att arbeta för en mer inkluderande arbetsplats där alla våra medarbetare får möjlighet att uppnå sitt fulla potiential. Cramo erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och anställnings- och personalförmåner. Dessutom värnar vi om våra medarbetares hälsa och välmående, och erbjuder en arbetsmiljö, där alla ska trivas och känna sig uppskattade.

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

Kvalifikationer
  • goda kunskaper i systemstöd och Officepaketet
  • goda språkkunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • B-körkort
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och att leda och utveckla personal, gärna från branschnära verksamhet. Du har god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat.
I ditt ledarskap coachar och motiverar du dina medarbetare genom att vara öppen, visa tillit och stötta dem så att de växer och tar ansvar. Du visar vägen framåt på ett tydligt sätt och driver mot era gemensamma mål genom kommunikation, värme och självförtroende. Du är strukturerad och lösningsorienterad och har lätt för att se helheten.

Det är meriterande om du har produkt- och/eller branscherfarenhet, men inget krav.

Ansökan
Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum. Vi tillämpar alkohol- och drogtest för att säkra en trygg arbetsmiljö för alla.

För att alla ska få samma chans till en rättvis process använder vi oss av en personlighetstest i rekryteringsprocessen. Vi arbetar med att öka vår mångfald och välkomnar alla typer av sökanden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktchef Erdem Bozatli på 0703380420 alt erdem.bozalti@cramo.com
Cramo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.