Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Nordisk HR Business Partner till Tarkett

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Cecilia Strååt
Telefon
Ansök nu
Om rollen
Som HR Business Partner kommer du att tillhöra ett nordiskt HR-team som består av en nordisk HR-chef och ytterligare en HR Business Partner. Du kommer att arbeta både operativt och strategiskt med bredden av HR-frågor och supportera en del av verksamhetens chefer i HR-årets olika processer. Du rapporterar till den nordiska HR-chefen och är placerad på det nordiska huvudkontoret i Sollentuna.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Att vara en kulturbärare som är med och driver förändring som leder till framgång
  • Att du genom ledningsgruppen aktivt äger och driver olika HR frågor
  • Att stödja och coacha chefer i olika HR-processer
  • Vidareutveckling av Performance management processen
  • Talang- och ledarutveckling
  • Hantering av arbetsrättsliga frågeställningar och facklig samverkan
  • Systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Lönerevision och lönekartläggning
  • Ansvar för löneområdet och kontaktperson mot den svenska löneleverantören
  • Delta i olika HR-relaterade projekt inom EMEA
Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande samt några års erfarenhet av brett HR-arbete i en liknande roll i en säljinriktad organisation. Du har troligen arbetat i en nordisk och/eller internationell miljö och känner dig bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. En fördel är om du har kunskap inom löneområdet och tidigare har arbetat mot en extern löneleverantör. Kunskap i andra nordiska språk är ett plus.

För att trivas i rollen ser vi att du är en nyfiken och prestigelös person som har ett strukturerat arbetssätt med förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Du är affärsdriven, ansvarstagande och har lätt för att skapa förtroendefulla relationer samtidigt som du har ett sinne och intresse för siffror. Vidare är du trygg i dig själv och då vi månar om en fortsatt god teamkänsla så bidrar du aktivt till att skapa en god stämning kollegor emellan.

Ansökan och övrig information
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning om 6 månader. Kontoret ligger i Sollentuna och du erbjuds en hybrid lösning där du har möjlighet att varva kontorsarbete med arbete hemifrån. En del resor inom Sverige och Norden ingår i tjänsten.

Du söker tjänsten via annonsen och vi ser fram emot att få din ansökan snarast möjligt då intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75 eller researcher Emelie Baeckström på emelie.baeckstrom@jurek.se alt 073-745 06 46.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!