Hoppa till innehåll
RH Bilservice AB logotyp

Servicetekniker till BMW, MINI & CITROËN

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du tekniskt kunnig och bilintresserad? Då kan du vara den vi söker som tekniker till oss på RH BILSERVICE AB i Södertälje.

RH Bilservice grundades 1968 och vi har över 60 års erfarenhet med BMW.

Vi utför service och reparationer enligt fabrikernas anvisningar med originaldelar.

Vår personal utbildas kontinuerligt hos BMW, Mini och Citroën för att underhålla och reparera våra bilmodeller och vi arbetar ständigt med förbättringar för att möta framtidens krav och möjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som tekniker utför du service, felsökningar och bilreparationer inom angiven reparationstid och med fackmannamässig bedömning. Du arbetar självständigt, men samverkar också med dina kollegor. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse. Du trivs med att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har ett tekniskt intresse, Vidare har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, meriterande om du har erfarenhet av diagnosteknik eller arbetat med BMW/MINI/CITROËN.
Grundläggande krav:
  • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet som Tekniker (gärna 5 år eller mer)
  • Dokumenterad kunskap av Felsökning & Diagnostik
  • B-körkort (manuellt)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Övrigt

Tjänsten är en 6 månaders provanställning som övergår till en tillsvidareanställning på heltid. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
RH Bilservice AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren