Hoppa till innehåll
J BIL logotyp

Servicechef till J Bil Väsby

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Gilbert Hatem
Email
Ansök nu
Vi söker Servicechef till vår anläggning i Väsby

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi söker nu en Verkstadschef som ska driva och utveckla vår verkstad I Väsby. Här är vi en fullserviceverkstad och jobbar med varumärkena Peugeot, Citroën, Opel och Mitsubishi.

Om jobbet

Som verkstadschef har du personal- och resultatansvar för verkstan som idag består av 15 duktiga medarbetare med en passion för fordon.

Som verkstadschef ansvara du för den dagliga driften och har ett övergripande ansvar för verkstad och reservdelar. Du ansvarar för bemanningen och personalen inom teamet med tekniker och servicerådgivare. I arbetsuppgifterna ingår också att skapa bra förutsättning för kundnöjdhet, kostnadseffektivitet, intäkter inom eftermarknad.

Stort fokus ligger på ledarskapet och ansvar för hela anställningscykeln- allt från rekrytering, ledning, fördelning av arbetet, kompetensutveckling och engagemang av personal.

I rollen som verkstadschef ingår du i den lokala ledningsgruppen där du driver det strategiska arbetet mot en lönsam servicemarknad.

Om dig
Vi söker dig som har ett starkt eget driv och initiativkraft. Du är en person som har tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen och har fordonsteknisk kunskap.

Utbildning är inte det viktiga utan erfarenheten är det viktigaste. Du har en naturlig förmåga att leda och skapa goda resultat och motiveras av utmaningar.

Du ska vara van vid att arbeta i Microsoft Office-miljö och det är meriterande att ha erfarenhet i affärssystemet Kobra.

Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med utveckling av såväl processer och arbetsrutiner som utveckling av dina medarbetare i teamet. Du är flexibel och ödmjuk samt kan jobba i ett högt tempo. Har en god förmåga att kunna prioritera vad som behövs göras.

Du har god kunskap i svenska i tal och skrift.
B-körkort fordras.

Ansökan
Ansök senast 1 juli 2024. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicemarknadschefen Thomas Sjödahl via thomas.sjodahl@jbil.se. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
J BIL logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

J BIL är ett värderingsstyrt företag med en målsättning att ge ett kundbemötande i världsklass. Genom våra kärnvärden: Kärlek, Energi och Dynamik skapar vi tillsammans en arbetsplats med engagerade och stolta medarbetare som har de förutsättningar som krävs för att leverera toppresultat.

Som auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Citroën, Opel, och Mitsubishi har vi ett brett utbud som täcker alla behov. Vi är stolta över att ha sålt elfordon sedan 2012 och har samlat på oss en gedigen erfarenhet om denna typ av fordon.

Genom vår storlek har vi dessutom alltid ett stort lager av begagnade bilar, noggrant genomgångna och väl dokumenterade.

Vi utför service och reparationer av person- och transportbilar. Våra auktoriserade verkstäder har alltid de senaste diagnosinstrumenten, uppdaterade programvaror samt de specialverktyg som behövs för ett professionellt arbete. Självklart har vi också prisgaranti på service och reparationer.

Vi finns på fyra platser i Stockholm: Väsby, Haninge, Täby och Vällingby samt tre i Göteborg: Aröd, Frölunda och Tagene.

Varmt välkommen till J BIL – bilglädje hela vägen!