Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Servicetekniker till Lexus

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du tekniskt intresserad och redo för nästa utmaning? Då kan du vara den vi söker som servicetekniker till oss på Bilia Lexus i Smista!

Vårt fokus på Lexus är att erbjuda en enastående kundupplevelse. Genom det skapar vi lojalitet över hela världen - inte bara med människorna som köper våra fordon. Utmärkt service ska gälla alla, oavsett om man besöker oss för första eller för tionde gången. Vi strävar efter att stärka människors liv, bevara miljön och bidra inom många olika områden. Det är detta som driver oss framåt varje dag.

Varför välja Bilia Lexus

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som tekniker utför du service, felsökningar och bilreparationer inom angiven reparationstid och med fackmannamässig bedömning. Du arbetar självständigt, men samverkar också med dina kollegor på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse. Du trivs med att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har ett tekniskt intresse och fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser det som meriterande med erfarenhet utav kundmottagning eller servicerådgivning. Du är en van datoranvändare och uttrycker dig väl i svenska och engelska såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Lexus i Smista. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren