Hoppa till innehåll
Caverion Sverige AB logotyp

Servicetekniker VS med placering hos vår kund AstraZeneca i Södertälje.

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Via smarta fastighetstekniska lösningar bidrar vid till hållbara resultat. Är du vår nya servicetekniker som vill vara med och utvecklas med oss?

Vi söker dig som vill bli vår nya kollega till vårt utvecklande uppdrag hos kunds verksamhet i Södertälje. Du kommer att vara en viktig medarbetare för oss hos och för vår uppdragsgivare. Det här är jobbet för dig som gillar att ha en omväxlande vardag.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med installation, service, underhåll samt felsökning och reparation inom VS och processystem. Fastigheterna innefattar industriverksamhet som hanterar läkemedel vilket utöver kontor och lagerlokaler också har spännande arbetsytor i laboratorier och produktionslokaler. Arbetet kommer även innehålla en del arbete i projektform. I och med detta ges stora möjligheter till vidareutveckling inom yrket då miljön är högteknologisk och utvecklingsorienterad.

I rollen ingår även
  • Utifrån givna ritningar, beskrivningar och anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VS-system inom fastighet och läkemedelsindustri.
  • Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer och uppdragsgivare.
  • Beställa material samt maskiner och hjälpmedel från utsedda leverantörer.
  • Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder.
Din bakgrund
Du har några års erfarenhet av rollen och god erfarenhet att arbeta självständigt med tillsyn och underhåll av fastighetstekniska system.

För övrigt vill att du har
  • Branschcertifikat VVS
  • B-körkort
  • God svenska i tal och skrift
  • Meriterande med svetskunskaper
Vi värdesätter egenskaper som serviceorienterad och lyhörd personlighet och att du trivsmed att arbeta med problemlösning samt att arbeta i team.

Som servicetekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt med ett gäng härliga kollegor och externt tillsammans med vår kund.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet och som en del i anställningsprocessen ingår att vi genomför en bakgrundskontroll och drogtest.

Kort om Caverion - Building performance
När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mia Olsson tel. 070-237 14 13 alt. mail maria.olsson@caverion.com

I denna rekryteringsprocess ingår en säkerhetsprövning innan anställning. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/ bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 30 augusti 2024! OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Caverion Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2500 medarbetar och vi finns på 71 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City