Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Servicetekniker till kund i Nykvarn inom färg produktion

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vår kund söker nu en servicetekniker till deras produktionsanläggning i Nykvarn. Lockas du av att arbeta på ett företag som präglas av öppenhet och där det finns utvecklingsmöjligheter? Söker du ett arbete där ditt teams prestation är A och O för företagets kunder och således fortsatta framgång? Då kan det vara just dig vi söker!


Arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos vår kund kommer du rotera mellan olika arbetsuppgifter, tex som att utföra underhåll av maskinparken, arbeta som jour under produktionens skiftgång för att lösa problem som uppkommer under produktionen.
Du kommer både arbeta självständigt och i grupp, vilket förutsätter ett gott samarbete och god kommunikation.

Arbetstiderna är förlagd i tvåskift enligt följande:

Mån-Fre: EM 1336-2142

Mån-Fre: FM 0530-1336

Om dig
* Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska då det behövs för daglig kommunikation i arbetet

Det är meriterande om du:
* Har certifikaten heta arbeten och arbete på hög höjd
* Har god datorvana samt teknisk förståelse för att kunna hantera automationssystem, ABB 800xA samt affärssystem Microsoft Dynamics Ax 2012
* Har grundläggande kunskaper i engelska då det är företagets koncernspråk och används vid exempelvis order instruktioner

Vi söker dig som har en stark motivation att arbeta och som tycker det är roligt att utvecklas. Som person är det mycket viktigt att du är noggrann och strukturerad samt är fokuserad och har en detalj medvetenhet. Du behöver klara att hålla ett kvalitetsfokus även under ett högt tempo, är flexibel i ditt arbetssätt och uppskattar att få testa nya arbetsuppgifter. Sist men inte minst är du en stark lagspelare som uppskattar goda samarbeten med kollegor och chefer.

Viktigt för tjänsten är:

- Att du har arbetslivserfarenhet/studier som servicetekniker/underhållstekniker och/eller från el/automation från produktionsindustrin
- Noggrannhet
- Flexibilitet
- Ansvarstagande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Vi erbjuder en visstidsanställning hos Adecco som först o främst ska täcka ett behov som kunden har pga av en långtidssjukskrivning så behovet kan förlängas. fungerar allting bra kan man bli övertagen av kunden om behovet finns.

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.