Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Quality Assurance konsulter till läkemedels

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo för din nästa utmaning i karriären och vill jobba på inom läkemedelsbranschen? Vår kund söker löpande efter ambitiösa konsulter som vill arbeta inom kvalitetssäkring. Har du en naturvetenskaplig universitets- eller högskoleexamen? Då kan kommande roller hos vår kund vara det du söker. Skicka in din intresseanmälan för framtida uppdrag idag!Om tjänsten

Dagligen deltar du i tvärfunktionella diskussioner vid produktionslinjen och tar avvägda beslut hur produktionen ska löpa vidare utifrån kvalitetsaspekten. Att godkänna protokoll från tillverkningen och därmed ansvara för att produkterna håller rätt kvalitet och uppfyller ställda krav är också en del av vardagen. Rollen har ofta en utredande karaktär där du inhämtar fakta och använder ditt logiska tänkande för att komma fram till beslut. Arbetet är självständigt och uppgifterna breda, du har stor möjlighet till eget lärande, och som representant för ditt område behövs mod, engagemang, beslutsamhet och integritet.

Du erbjuds

 • Jobba på ett attraktivt företag inom läkemedelsbranschen
 • En engagerad konsultchef på Academic Work


Arbetsuppgifter
 • Övervaka och säkerställa att alla produkter och processer uppfyller kvalitetsstandarder och regelverk
 • Hantera och granska kvalitetsdokumentation och rapporter
 • Utföra och delta i interna och externa inspektioner
 • Identifiera, utreda och hantera kvalitetsavvikelser
 • Utbilda personal i kvalitetskrav och säkerställa efterlevnad av regelverk och standarder


Kvalifikationer
 • Naturvetenskaplig universitets- eller högskoleexamen om minst 240hp
 • Tidigare arbetslivserfarenhet från tillverkning, kvalitetskontroll, kvalitetssäkring av läkemedel, myndighetsinspektioner eller validering/kvalificering
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Erfarenhet av arbete med Good Manufacturing Practice (GMP)
 • Ett intresse för teknik, system och process

För att lyckas i rollen är du en positiv och lösningsorienterad person som trivs med ett stort kontaktnät och bred samverkan inom olika funktioner. Du är skicklig på att se helhetsperspektiv och växla mellan långa och korta deadlines. Du har förmågan att kommunicera på ett bra, förtroendeingivande sätt, och hanterar de många kontaktytorna och ibland tuffa besluten med engagemang och integritet.

Detta är en intresseanmälan och vi tar enbart kontakt med kandidater utefter vår kunds behov. Vid registrering sparas dina uppgifter och kan sökas fram i samband med framtida rekryteringar.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se