Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Beredare till storkund

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och underhålla och utveckla energilösningar och bli en del i arbetet med att göra Sverige fossilfritt inom en generation? Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Då är kanske du den vi söker för rollen som Beredare till vår storkund i Solna. Sök tjänsten redan idag - vi applicerar löpande urval.Om tjänsten

Vår kund är Sveriges ledande företag inom underhålls-, entreprenad- och konsulttjänster för energi- och elanläggningar. Deras kunder finns inom elnät, energi, industri, kommun, landsting, fastighet, transport och entreprenad. Vår kund växer och söker nu flera Beredare till deras kontor i Solna.

I rollen som beredare arbetar du nära projektledare, underhållsledare och andra beredare med administrativa uppgifter så som bereda och projektera all verksamhet inom eldistributionsnät, alltså både nybyggnations- och underhållsprojekt på friledningsnät, jordkabelnät samt i nätstationer. I beredningsarbetet ingår tekniska lösningar, markägarkontakter, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler, offerter, kontakter med kunder och myndigheter, materialbeställningar, dokumentation och uppföljning. Du kommer att arbeta tätt med dina kollegor i de olika projekten där du erbjuds en varierad roll både framför datorn och ute på fält.
Även om tjänsten för det mesta är administrativ kommer du ha mycket kontakt med både interna och externa parter, därav passar tjänsten dig som drivs av att skapa relationer.

Du erbjuds

 • Goda möjligheter till work life balance där du kan arbeta hemifrån två dagar i veckan
 • Ett kliv in i en roll hos en stor aktör med goda utvecklingsmöjligheter


Arbetsuppgifter
 • Utföra nätberäkningar för effektivt eldistributionsnät
 • Skapa ekonomiska kalkyler för kostnadseffektiva projekt
 • Utveckla underlag för detaljerade offerter och anbud
 • Hantera kommunikation med kunder och myndigheter för smidiga projektgenomföranden
 • Granska och administrera olika typer av dokumentation för projektspårning och efterlevnad


Kvalifikationer
 • Har en avslutat eftergymnasialgymnasial utbildning men fördel inom el eller energi
 • Har 2 års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll sedan tidigare
 • Har ett starkt intresse för teknik och är redo att utvecklas inom elkraft
 • Har god datorvana (Office-paketet) samt administrativ förmåga då du kommer arbeta i olika data- och ärendehanteringssystem
 • Goda kunskaper i svenska språket då arbetsuppgifterna sker på detta språk

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Relationsskapande
 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se