Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior Mekanikingenjör till MTR i Blåsut

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du nyligen tagit examen eller har 1-2 års erfarenhet och vill ta ditt nästa steg som Mekanikingenjör hos MTR? Har du dessutom ett stort driv, är engagerad och är en fena på att samarbeta kan detta vara jobbet för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande.Om tjänsten

MTR Nordic Group är en del av MTR Corporation som är ett av de ledande tågbolagen i världen. Bolaget som startades 2009 har en gedigen kunskap om Stockholms tunnelbanetrafik, vilket innefattar allt från design och konstruktion till drift och fordonsunderhåll. MTR är en ledande aktör som bidrar till att skapa framtidens smarta, attraktiva och hållbara transportlösningar. Vi söker nu en nyexaminerad ingenjör som vill joina det sammansvetsade teamet som håller till i Blåsut.

Du erbjuds

 • En dedikerad konsultchef som under hela din anställning kommer stötta dig i din utveckling
 • Du kommer ingå i ett team med andra mycket kompetenta seniora kollegor där du kommer utvecklas mycket


Arbetsuppgifter
 • Ta fram tekniska lösningar
 • Analysera felutfall
 • Sammanställa fakta utifrån dataanalys


Kvalifikationer
 • Innehar en teknisk högskole- eller universitetsutbildning om minst 180 HP
 • Har god förmåga att skriva tekniska rapporter
 • Har god datavana samt goda kunskaper i Officepaketet
 • Pratar och skriver flytande på Svenska och Engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen tror vi att du är:

 • Samarbetsvillig
 • Kommunikativ
 • Flexibel
 • Nätverkande

Som person är du initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter. Du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete, har ett helhetstänk och utifrån detta skapar genomförbara planer på kort och lång sikt samt delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Vidare för att lyckas i den här rollen krävs god samarbetsförmåga, där du arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt samt är en god relationsbyggare som bygger nya nätverk och vårdar befintliga.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se