Hoppa till innehåll

Skövde Energi söker kund- och marknadsutvecklare

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om arbetsplatsen

På Skövde Energi är vi stolta över att vara en pålitlig energileverantör och en drivande kraft för hållbar utveckling i Skövde och regionen. Vi levererar el, fjärrvärme och fjärrkyla med fokus på förnybar energi och energieffektiva lösningar. Vårt engagemang sträcker sig bortom energiproduktion; vi har en ledande position inom omställningen till ett fossilfritt samhälle i Skaraborg, där vi i nära samverkan med våra kunder skapar långsiktiga värden genom innovativa och hållbara energilösningar.

Våra värdeord Tillsammans, Ansvar, Nytänkande och Hjärta genomsyrar allt vi gör. Vi tror på att arbeta tillsammans som ett team för att nå våra mål, att ta ansvar för människa, samhälle och miljö, att alltid vara öppna för nytänkande och innovativa lösningar, och att göra det med hjärtat.

Arbetsuppgifter

Som kund- och marknadsutvecklare arbetar du långsiktigt och strategiskt med företagets nyckelkunder. Du har det övergripande ansvaret att upprätthålla samt utveckla långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder i nära samarbete med övriga organisationen. Du tar fram och sammanställer av marknadsanalyser och data från kunder och deras behov på marknaden.

Marknadsdelen innebär att koordinera och samordna olika marknadsinsatser från kampanjer och event till löpande produktion av innehåll till företagets kommunikation och marknadsföring. Som kund- och marknadsutvecklare har du en helhetsblick över alla aktuella kampanjer och aktiviteter som pågår och håller i trådarna för att se till att arbetet fungerar smidigt och enkelt för alla inblandade. Du ansvarar också för att utveckla och driva våra samarbeten med föreningar och andra organisationer framåt samt föra en proaktiv dialog med nyckelintressenter, såsom näringslivsföreningar, intresseorganisationer med flera. Du ansvarar också för att koordinera studiebesök hos oss.

Kvalifikationer

Den här tjänsten innebär mycket samarbete med många, både internt och externt. Du är en fena på att bygga och behålla relationer med kunder, kollegor och samarbetspartners. Du är en god organisatör som tycker om att ha mycket på gång, samtidigt som du är strukturerad och självgående och driver dina arbetsuppgifter framåt. För att lyckas i rollen behöver du ha ett gott självledarskap och en prestigelös attityd, så att du kan prioritera rätt saker och hugga i där det behövs. Det faller sig naturligt för dig att ta initiativ, komma med nya idéer och se till att förvekliga dem.

Du har bra koll på Skövdes näringsliv och har ett stort nätverk.

Det finns goda möjligheter för dig att vara med och bidra till tjänstens innehåll. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.

Erfarenhet av kvalificerad försäljning är meriterande.

Övrigt

Under semestertider kan vi vara svåra att nå på telefon, maila om du vill komma i kontakt med oss, så återkommer vi så snart vi kan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se