Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Teknisk säljspecialist VA till Wideco

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en passionerad säljare/projektledare och redo att spela en nyckelroll i Widecos spännande tillväxtresa? Vill du vara med och revolutionera VA-marknaden med innovativa och smarta lösningar? Då är det dig vi söker!

Din framtida arbetsgivare
Wideco är ett innovativt och högteknologiskt entreprenörsbolag som utvecklar hårdvara och mjukvara för smarta städer, industrier och fastigheter. Vår Core Business är inom Fjärrvärmesektorn där över 400 Energiverk i Norden använder våra smarta enheter och IoT plattform i sin dagliga övervakningskontroll av infrastruktur. Wideco är också sedan 2023 en del av koncernen Wienerberger/Pipelife.

Vi erbjuder kompletta IoT-lösningar som innefattar vår egen webbplattform WISION® och uppkopplade sensorer som ger avläsning samt en tydlig överblick och full kontroll av de aktuella systemen. Med våra olika egenutvecklade enheter och sensorer kan vi med hög precision hitta läckage och andra fel på olika typer av ledningar, mäta vattennivåer under mark och analysera allt från vattenmätning, temperaturer och luftkvalitet till ledningstryck och fyllnadsgrad av återvinningskärl, på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Wideco grundades 1982 och övervakar och skyddar idag mer än 40 000 km överförings- och distributionsnät och 7000 fjärrvärmekammare över hela världen.

Vi är idag 17 engagerade medarbetare och är inne i ett expansivt skede med stor efterfrågan på vår kompetens inom våra affärsområden WATER, ENERGY och BUILDING. Därför söker vi Account Manager (AM) som med erfarenhet och driv tar oss till en ny nivå försäljningsmässigt och kunskapsmässigt inom affärsområdet WATER. Våra affärer är i många fall komplexa och det kräver engagemang och förståelse och samarbete med interna team men även externa partners.
Wideco har för närvarande kontor i Borås samt i Lyon i Frankrike.


Vad erbjuder rollen?
Som Account Manager (AM) hos Wideco kommer du att spela en nyckelroll i att driva försäljningen av våra innovativa lösningar inom VA-sektorn, både nationellt och internationellt. Du kommer att vara central i att bygga och vårda relationer med både nya och befintliga kunder/partners, samtidigt som du arbetar nära våra andra avdelningar för att säkerställa att vi möter kundernas behov på bästa sätt.

Detta är din chans att vara med och revolutionera VA-branschen med våra banbrytande produkter!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
- Utveckla försäljningen inom VA-sektorn och skapa resultat snabbt
- Etablera och stärka relationer med kunder och partners
- Bidra med värdefull feedback till övriga säljteamet samt utvecklings- och marknadsavdelningen
- Arbeta tvärfunktionellt för att säkerställa kundnöjdhet och affärsutveckling

Du utgår från vårt kontor i Viared, Borås och resor förekommer nationellt och internationellt


Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort driv och energi, samt erfarenhet inom försäljning eller vana vid att möta kunder. Du har god förståelse för VA-sektorn och ett genuint intresse för teknik. Du har eller skapar dig den förståelse för våra smarta lösningar som behövs för att kunna matcha kundens behov och problem med rätt lösning. Intresse eller erfarenhet av SaaS-tjänster är ett stort plus. Då du på sikt kommer arbeta internationellt är du helt bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift, har mycket goda datorkunskaper och innehar B-körkort.

Som person bygger du relationer utan besvär och tar dig an nya saker utan att blinka. Du är nyfiken på att lära nytt och har ett intresse för att kontinuerligt följa utvecklingen inom våra områden. Vidare är du självständig och initiativtagande och den som driver på försäljningen i vårt nya segment.


Är detta din perfekta match?
Vi erbjuder dig en plats i ett gott gäng på ett innovativt företag i en stor koncern med världsledande produkter och system med smart digital strategi att förändra världen. Vi brinner för vårt arbete och har kul på jobbet! Vi ser fram emot att utvecklas och nå nya höjder tillsammans.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 30 juni 2024. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.