Hoppa till innehåll
Skövde Bilringar logotyp

Skövde Bilringar söker servicerådgivare

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Om oss:

Skövde Bilringar är en allbilsverkstad ansluten till AD Bilverkstadskonceptet. Verkstaden är en av fyra bilverkstäder och 15 reservdelsbutiker som ingår i Stenungsundsgruppen AB. Stenungsundsgruppen är ett familjeägt entreprenörsdrivet bolag som startade första butiken 1994 i Stenungsund. Med tiden har verksamheten växt och har idag runt 160 anställda.

Om tjänsten

AD Bilverkstad i Skövde fortsätter att växa och nu söker Skövde Bilringar en kundmottagare.

Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person som har lätt för att organisera och planera? Då kan rollen som kundmottagare hos oss vara helt rätt för dig.

Skövde Bilringar är en allbilsverkstad som vänder sig till både företag och privatpersoner. Som kundmottagare arbetar du med att bland annat boka in service och reparationer för våra kunder, planering av jobb för våra mekaniker samt reservdelsbeställningar. Stort fokus i ditt jobb ligger på att svara för god service och att skapa hög kundnöjdhet.

Vi strävar efter att ge den bästa servicen våra kunder kan hitta och därför är det viktigt att du känner det som naturligt att ta ansvar i ditt arbete och att du gillar att arbeta för att lösa problem under dagar som inte är den andra lik.

Vi söker dig som är ansvarstagande, ärlig och flexibel i ditt sätt att bemöta kunder och lösa problem. Ett gott affärsmannaskap och god servicekänsla ser vi som en nödvändighet för att lyckas i tjänsten.

God kunskap om bilar, ett intresse för teknik eller tidigare arbete inom fordonsbranschen är meriterande.

Du pratar och skriver bra svenska, kan förstå och göra dig förstådd på engelska samt har B körkort och god datorvana.

Är du personen vi söker? Din ansökan vill vi i så fall ha senast den 31 augusti. Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor angående tjänsten kontaktar du alexander.tornblom@adbilverkstad.se
Skövde Bilringar logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren