Hoppa till innehåll
Sigvard Hellbergs Säljlager AB logotyp

Sommarvikariat - orderplockare och truckförare

Publiceringsdatum
01 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker nu duktiga sommarvikarier till vårt lager i Skövde som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxtresa och arbeta med några av dem största varumärkena i vår bransch.

Tjänsterna är truckförarare på dagtid, orderplockare dagtid, orderplockare nattskift.

Arbetsuppgifterna:

Truckförare

Dagtid som truckförare med huvudsaklig uppgift att lasta och lossa gods, kontroll av inkommande varor, se till så att gods finns framme till orderplock och diverse övriga uppgifter. Truckkort och truckvana är ett krav.

Orderplockare dagtid

Som orderplockare på dagtid är huvudsakliga arbetsuppgiften att plocka order och färdigställa gods för kommande utleverans under samma eller nästkommande dag. Truckvana och tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande

Orderplockare nattskift

Nattskift där huvudsakliga arbetsuppgiften är att plocka order och färdigställa gods för kommande utleverans. Truckvana och tidigare erfarenhet av nattarbete är att föredra. Nattskiftet är förlagt med fyra nätter per vecka.

Tjänsterna tillsätts löpande så vänta inte med att skicka in era ansökningar.

Möjlighet till förlängning av anställning finns.

Ansökan sker via Blocket eller mail: info@shspar.com
Sigvard Hellbergs Säljlager AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 april 2024 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

SH:s Säljlager AB
startade 1978 och är ett familjeägt företag i andra generationen. Vi är ett växande grossistföretag med motiverade medarbetare som alla anser att kunden är viktig, därför levererar vi hög kvalitet och lönsamhet. I företaget, beläget i
Skövde, arbetar ca 36 personer idag.