Hoppa till innehåll
Tranpenad logotyp

Erfarna truckförare sökes omgående till uppdrag i Falköping

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Tranpenad söker nu efter fler erfarna truckförare med stort engagemang och noggrannhet till uppdrag i Falköping!

Om tjänsten
Som truckförare är dina primära arbetsuppgifter att köra motviktstruck och hantera samt administrera materialflöden i terminalen

Arbetsuppgifter
 • Hantera materialflöde i terminalen via truck
 • Viss kundkontakt
 • Administration i lagersystem
 • Scanning av material
 • Daglig tillsyn av truck
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att du skall passa här har du en positiv attityd, hög arbetsmoral och är van vid att arbeta mot högt uppsatta mål. Du arbetar i ett högt tempo med bibehållen kvalitét och du är givetvis mycket punktlig, vidare utför du ditt arbete strukturerat och med högsta noggrannhet.

Krav
 • Truckkort A + B
 • Erfarenhet av motviktstruck
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av lager och logistik
  • Truckkort C1
  • Kunskap om fordon och upptäcka eventuella avvikelser
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!

Övriga villkor

Arbetstider: Dags- och kvällsskift
Omfattning
: Heltid
Lön
: Enligt kollektivavtal
Start
: Omgående, intervjuer hålls löpande

Om Tranpenad Group
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Tranpenad logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 500 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Borås, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.