Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Arbetsledare till Wadegårds Åkeri AB i Skövde

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Wadegårds Åkeri AB är ett etablerat åkeriföretag med en lång historia sedan 1977. Vi utför tjänster i hela Skaraborg men vid förfrågningar så arbetar vi i hela Sverige och vår verksamhet pågår främst ute i våra egna fordon. Företagets verksamhet består av fyra områden, lyft och transport, företagsbilar, maskintjänster och avfallslogistik. Wadegårds är ett modernt åkeri som lägger stort fokus på hållbarhet, miljö och kvalité i vårt arbete.

Läs mer om Wadegårds på: https://www.wadegards.se/

Ta chansen att bli en del av ett väletablerat företag inom lyft & transport. Som arbetsledare får du eget ansvar och frihet att påverka din vardag. Kom och bli en del av vårt engagerade team där din kreativitet och initiativ uppmuntras!

Ingen tid att förlora - sök nu!


Tjänstebeskrivning
Som Arbetsledare på Wadegårds Åkeri har du en nyckelroll för bolagets framgång, du kommer bland annat att hantera inkommande samtal från kunder, skapa orders, fördela dem till rätt fordon och medarbetare. Du resursplanerar på lång och kort sikt, där merparten av fordonen är anläggningsfordon såsom kranbilar, schaktbilar och maskintransporter. Du bokar och ansvarar så att våra fordon är besiktigade och servade enligt plan.

Varje dag kommer att vara en utmaning där du får pussla och styra för att hålla produktionen i gång, ingen dag är den andra lik. Låt din kreativitet flöda och hjälp oss att lösa våra kunders önskemål på bästa sätt. Bli en del av vårt team och få möjligheten att utvecklas i ett växande företag inom åkeribranschen.

Kvalifikationer
Som person är du lösningsorienterad, flexibel och stresstålig. Med din nyfikenhet och driv tar du ansvar för att lösa de behov som uppstår. Du är engagerad, logiskt tänkande och har förmågan att se flera steg framåt. Som arbetsledare på Wadegårds Åkeri får du möjlighet att vara en del av en platt organisation med stort eget ansvar och frihet. Ta chansen att utvecklas i ett växande företag med spännande utmaningar!

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare via e-post: jimmy.harryson@nearyou.se eller telefonnummer: 072-402 46 10.

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast 11 augusti 2024.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren