Hoppa till innehåll
Electrolux logotyp

Logistikadministratör till Electrolux Logistics AB i Mariestad

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du intresserad av logistik och är en fena på administration? Då är du kanske rätt person för oss! Nu söker vi en logistikadministratör till Electrolux Logistics AB i Mariestad.

Om tjänsten

Som logistikadministratör kommer du att ha en central roll på logistikavdelningen hos vår kund Electrolux Logistics AB, där du dagligen kommer att ta emot gods och administrera inkommande leveranser från olika delar av världen. Rollen innefattar varierande arbetsuppgifter och du kommer att arbeta inom olika områden som mottagning och kontroll av inkommande gods, dokumentation och administration, kommunikation och problemhantering. Du kommer att samarbeta med interna och externa parter från flera delar av världen där du är en viktig nyckel för att säkerställa effektivitet, kvalitet och kundnöjdhet.

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som är en positiv och social person som har lätt för att samarbeta med andra men likväl har en god förmåga att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och har ett öga för detaljer. Som person är du noggrann, strukturerad och har god kommunikationsförmåga i tal och skrift både på svenska och engelska. Du besitter god datorvana och förmåga att arbeta med olika typer av system och verktyg. Du kommer framför allt arbeta med affärssystemet SAP. Tidigare erfarenhet inom logistik och administration ser vi som meriterande.

Om Electrolux Logistics AB

På Electrolux Group arbetar vi varje dag för att förbättra livet för våra kunder, anställda och vår planet. Genom att dela idéer utvecklar vi tillsammans lösningar som skapar ett inbjudande och hållbart hem. Kom och bli en del av oss som du är! Vi tror att olika perspektiv gör oss starkare och mer innovativa. Med medarbetare från över 100 länder lyssnar vi på varandra, bidrar aktivt och växer tillsammans. Missa inte chansen att vara med och skapa framtidens hem!

Om uppdraget

Placeringsort: Mariestad

Arbetstid: Dagtid

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Visstid med goda chanser till fast anställning

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Ansökningar som kommer in med brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vänligen kontakta konsultchef och rekryterare Emelie Zell Wånéus via e-post: emelie.zell.waneus@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vid ansökningsproblem eller tekniska frågor, kontakta info@lernia.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag för att inte gå miste om chansen!

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Electrolux logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.