Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Industriarbetare sökes för kommande uppdrag

Sista ansökningsdag
13 september 2024 (15 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du industrierfarenhet och vill arbeta inom produktion? Toppen! Vi söker medarbetare inom industri till våra kunder i Skaraborg.

Vad innebär tjänsten?

Som medarbetare inom industri kan en rad arbetsuppgifter ingå. Du kan i din roll komma att operera maskiner och utrustning, montera eller bearbeta material och övervaka produktionsprocesser. Även truckkörning kan förekomma. Du kommer att arbeta i team och tillsammans med dina kollegor arbeta för att uppnå produktionsmålen.

Är det dig vi söker?

Vi ser att du som person har en hög arbetsmoral och är en lagspelare som alltid gör ditt bästa. Du har enkelt för att arbeta strukturerat utefter givna instruktioner och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet. Det är viktigt att du har en positiv inställning till såväl arbetsuppgifter som kollegor.

Om dig:

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift.
Meriterande med truckkort A+B samt tidigare arbetslivserfarenhet från tillverkningsindustri.

Anställningen:

Placeringsort: Skaraborg
Tjänstgöringsgrad: Heltid, dag/skift
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Visstid

Om ansökningsprocessen:

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om Lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi industriarbetare för kommande uppdrag hos våra kunder i Skaraborg. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos våra kunder. Där får du möjlighet att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.