Hoppa till innehåll
Runes Svets i Mariestad AB logotyp

Verkstadsarbetare med svetskunskaper sökes till Runes Svets i Mariestad

Sista ansökningsdag
12 september 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Runes Svets i Mariestad AB är en verksamhet inriktad på metallegotillverkning. Det innebär beredning, bearbetning och efterbehandling av plåt och stålämnen efter kundens ritningar och önskemål. För att uppnå detta så arbetar man främst med laserskärning, bockning, svetsning och rullbockning/valsning där tillverkning sker på plats i egna lokaler.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer innebära verkstadsarbete med fokus på hantering av olika typer av maskiner i verkstaden. Din arbetsdag kommer vara fylld av variation och vanligt förekommande sysslor är till exempel kantbockning, svetsning, borrning och gängning. I arbetet ingår även en del hantering av dator.

Som anställd får du en grundlig och seriös upplärning av dina arbetsuppgifter för att sedan snabbt och smidigt komma in i din nya arbetsroll. Du ska tillsammans med dina arbetskamrater utveckla arbetsplatsen och tillsammans med teamet arbeta målstyrt mot företagets uppsatta mål.

Vi söker:

Företaget Runes Svets är ett litet familjärt bolag med få anställda där alla jobbar tillsammans ifrån ledning till verkstadsarbetare. Du måste inte vara fullärd i allt, utan vi söker en driven person som är arbetsam, samarbetsvillig och har ett stort driv av att lära sig nya saker. Vi ser att du är plikttrogen, noggrann och flexibel samt att du har förmågan att läsa och förstå ritningar. Bolaget är anslutet till kollektivavtalet IF Metall och ser gärna att även du är ansluten till facket.

Meriterande förmågor:
  • Svetserfarenhet (TIG, MIG, MAG, CMT)
  • Erfarenhet från verkstadsarbete
  • Snabblärd & stort intresse
  • Truckkort A & B är meriterande(motviktstruck och ledstaplare)
  • God datorvana
Krav:

B-körkort.

Anställning:

Detta är en rekryteringsprocess där vi på Lernia söker efter rätt person som sedan blir direkt anställd hos Runes Svets.

Placeringsort: Mariestad

Tjänstgöringsgrad: Heltid på dagtid.

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: 6 månaders provanställning med chans till en tillsvidareanställning.

För frågor om tjänsten - kontakta ansvarig rekryterare Erkan Demirbag via erkan.demirbag@lernia.se eller 072 199 68 09

Hur du ansöker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret och bifoga ditt senaste CV, giltig legitimation och personligt brev. Vänligen kontakta ansvarig rekryterare om du har några frågor eller funderingar.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Runes Svets i Mariestad AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.