Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Fordonstekniker till välkänt företag i Skövde!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Biltekniker till Vår Kund i Skövde

Är du en erfaren biltekniker som söker nya utmaningar? Hos vår kund i Skövde finns nu en spännande möjlighet att vara en del av ett professionellt team och arbeta med att serva och reparera bilar. Ta chansen att utveckla din karriär inom fordonsbranschen - ansök idag!

Som biltekniker hos vår kund kommer du att utföra service och reparationer på olika bilmodeller. Du kommer även att diagnostisera och lösa tekniska problem samt genomföra felsökningar. Vidare kommer du att ansvara för att utföra kvalitetskontroller och säkerställa att arbetsuppgifterna utförs enligt gällande standarder och riktlinjer. Du kommer att vara en del av ett team där samarbete och kommunikation är viktigt för att uppnå högsta kundnöjdhet.

Övrig information

Uppdragslängd: Kortare behov med chans till förlängning

Placeringsort: Skövde

Typ av anställning: tidsbegränsad anställning

Tillsättning: omgående

Meriterande förmågor:
  • All erfarenhet inom bilteknik och service
  • Erfarenhet från verkstadsarbete
  • Snabblärd & stort intresse för biler
Krav:
  • B-körkort
För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta konsultchef Oscar Berg via e-post: oscar.berg@lernia.se eller telefonnummer: 0721724718. om du har några frågor eller funderingar. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.