Hoppa till innehåll
Joby Hova AB logotyp

Transportledare med fordonsansvar

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Linn Joby
Email
Telefon
Ansökan ny transportledare till Joby Hova AB

Joby Hova AB är ett familjeägt transport- och logistikföretag som idag drivs av tredje generationen. Vi trafikerar dagligen Sverige-Norge med våra flis och krokbilar. Vår huvudsakliga syssla är virkestransporter, pallgods och skrot in till Norge och bränsleflis i retur till Sverige. Nu söker vi en ny transportledare till vårt kontor i Hova.

Om tjänsten

Tjänsten som transportledare på Joby Hova kommer i första hand att innebära att Du har ansvar för våra egna bilar, ca 10st, både att lastplanera, boka in dem på service/verkstad samt att ansvara för lagersaldot i vår egen verkstad.

Vi har en blandad logistik med både större fasta flöden och enstaka lass, utefter det planerar du som transportledare så alla bilar ligger på bästa tänkbara upplägg både vad gäller logistik, ekonomi, och tidsmässigt.

Som transportledare ansvarar du också för att samtliga kvoter sköts hos alla kunder, vilket innebär att du även kan behöva sälja lass till andra åkerier.

Då Joby Hova är ett litet familjärt åkeri så väljer vi våra kollegor med omsorg, så rätt personlighet och inställning till jobbet är det allra viktigaste för oss!

Vem är du?

Vi söker dig som är strukturerad, målmedveten, har god förmåga att planera samt är en bra lagspelare. Vi ser helst att du jobbat med någon form av planering innan, har god datorkunskap och kännedom om lastbilar och olika godstyper. Att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Då tjänsten kan innebära att du behöver lasta/lossa bilar, göra spetsbyten eller ibland hoppa in och köra en resa är CE kort och giltigt YKB väldigt meriterande men inget krav.

Vad erbjuder vi?

Hos oss blir Du en del av ett glatt gäng på ca 30 anställda, fördelat på kontor, chaufförer och brunnsborrare. Vi erbjuder en vardag med stor omväxling och ansvarsfulla arbetsuppgifter, lön enligt ÖK, friskvårdsbidrag och självklart har vi kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten eller för att söka jobbet kontaktar du
Linn Joby
070-26 76 592
linn@jobyhova.com

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen
Joby Hova AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 augusti 2024 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Joby Hova AB är ett familjeägt logistikföretag som idag drivs av tredje generationen. Vi trafikerar huvudsakligen Sverige-Norge men utför även inrikestransporter i Sverige. Tillsammans med vår egen fordonsflotta och våra samarbetspartners är vi rustade för att kunna ta oss an de flesta typer av transportuppdrag, stora som små!