Hoppa till innehåll
Gunnars Maskiner AB logotyp

Maskinsäljare för lantbruk

Publiceringsdatum
03 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vill du jobba i en bransch på framfart som präglas av långsiktiga relationer och närhet till sina kunder? Då har vi jobbet till dig!

Vi behöver bli flera och söker nu en maskinsäljare för lantbruk till vårt TEAM på Gunnars Maskiner i Skövde.

I rollen som maskinsäljare hos oss på Gunnars Maskiner kommer du att jobba med marknadsledande varumärken så som John Deere,
Väderstad, Yanmar och Kramer m.m. Vi jobbar inom segmenten entreprenad och lantbruk. Vi ser gärna att du har någon tidigare koppling inom lantbrukssidan på något sätt och att du har ett intresse för maskiner och teknik. Har du tidigare säljerfarenhet är det meriterande.

Du är strukturerad och gillar att ha ordning omkring dig och förstår vikten av goda kundrelationer.

Som person bör du vara en lagspelare som har lätt för att samarbeta och visar ett härligt driv och engagemang för försäljning, samt är tekniskt intresserad och gillar att lära sig nya saker.
Vi lägger stor vikt vid personlig och social kompetens.

Du bör ha grundläggande datavana samt grundläggande kunskap i engelska.

B-körkort är ett krav.

Är du den vi söker? Tveka inte att ansöka idag.

Har du övriga frågor om tjänsten kontakta Jan-Erik Hovlin, försäljningsansvarig via mail eller telefon på 070-301 36 46, jan-erik.hovlin@gunnarsmaskiner.se eller Marcus Westermark, HR-chef via mail eller telefon på 070-688 71 14, marcus.westermark@gunnarsmaskiner.se

Vi tillämpar löpande tillsättning så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanbeder kontakt från externa rekryteringsföretag i samband med denna rekrytering.
Gunnars Maskiner AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra kunder har sett hur vi sakta men säkert utvecklat våra anläggningar till att bli några av de mest effektiva på marknaden. Samtidigt har vi utvecklat vår organisation till att vara närmare våra kunder.
Vi har genom våra specialiserade mekaniker och våra produktspecialister fått en mer professionell relation där vi ger våra kunder en trygghet och en tillgänglighet anpassad för kundens behov. Detta gör att vi kan ge våra kunder en klart bättre totalekonomi när man tar med den totala kostnaden av både hårda och mjuka värden. Tillsammans ger det stabilt andrahandsvärde på de produkter vi representerar. Utvecklingen av företaget kommer aldrig stanna av, vi drivs av att överträffa våra kunders förväntningar. Vi har spännande planer inför framtiden, det kommer att sätta en ny standard för service och tillgänglighet i branschen. Vår övertygelse är att jobba med få dominerande varumärken i världsklass, då vi säkerställer en god service och tillgänglighet på de produkter vi marknadsför.

Personalen är vår största tillgång, vi vill vara den bästa arbetsgivaren i branschen där vår personal känner stolthet för sitt yrke samtidigt som alla har möjlighet till individuell utveckling inom företaget.Vi vill utvecklas tillsammans med våra kunder för att motsvara de förväntningar de har av oss nu och i framtiden, därför jobbar vi ständigt med förbättringar inom företaget.