Hoppa till innehåll
Coop logotyp

Butikssäljare med jouransvar - Coop Skövde, Vipansgränd

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en glad och positiv person som brinner för mat, sälj och förstklassig service? Då kan du vara precis den vi söker!

Vi söker nu en ny medarbetare med jouransvar till vår butik. Vi vill att du som söker har en bra initiativförmåga och en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar branschens bästa kundbemötande.

Tjänsten innefattar jouransvar vilket innebär viss arbetsledning, aktivt arbete med att förbättra butikens rutiner och se till att butiken är i toppskick. Du blir en viktig del i butikens drift och har funktionen som ledningsgruppens förlängd arm när de inte är på plats. Vi söker därför dig som känner dig mogen att axla ansvar och manad att se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Du kommer att få arbeta med alla arbetsuppgifter som är vanligt förekommande i butik, exempelvis;

  • Arbete i kassa

  • Bygga exponering på säljtorg och gavlar

  • Arbeta med fys och svinn

  • Arbeta med egenkontroller

  • Hålla städat och snyggt i butiken

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Du trivs med att vara på språng och att arbeta med kroppen. Arbetet i en butik erbjuder dig ett varierande arbete i emellanåt högt tempo och det är viktigt att du känner dig trygg med att hantera stressiga situationer.

Tidigare erfarenhet från arbete i dagligvaruhandeln är mycket meriterande, men personlig lämplighet är minst lika viktigt för oss på Coop.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 25 h/vecka med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Butikschef Linn Horsevad tfn: 010-741 10 51, e-post: skovde.bc@coopvast.se eller Säljledare Veronica Holmqvist tfn: 010-7411054, e-post: skovde.kl@coopvast.se

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via Coop.se


  • God svenska i tal och skrift är ett krav
  • 18 år fyllda då du ska kunna arbeta självständigt i kassan
  • Erfarenhet och kompetens från detaljhandel och/eller andra serviceyrken är meriterande
Coop logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.