Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

VD till Elvärmeprodukter (del av Lifco-koncernen)

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Tomas Vidmark
Telefon
Ansök nu

Vi har vuxit från en tvåmansverksamhet till dagens nio anställda. Tillväxten har skett med god lönsamhet och vi söker nu dig som vill fortsätta på denna tillväxtresa! Vi har hittills arbetat snabbt och ibland kanske lite ostrukturerat, därför söker vi någon som kan tydliggöra, effektivisera och organisera arbetet - En VD som har drivkraften att vidareutveckla verksamheten framåt helt enkelt!

I rollen som VD får du möjlighet att ta ett helhetsansvar för ett lönsamt och stabilt företag med låg personalomsättning och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig en riktigt spännande och kul vardag i en familjär och prestigelös arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans som ett lag.

Om företaget
Elvärmeprodukter i Skellefteå har sitt huvudkontor med försäljning, lager och produktion i Skellefteå. Det finns även två säljkontor i Stockholm och i Malmö. Vår kompetens sträcker sig från den enklaste golvvärmeanläggningen till de mest komplicerade industriprojekten. Läs mer på: www.evpab.se

Elvärmeprodukter i Skellefteå äger även Nopro.se och Amik.se och ingår i Lifco-koncernen. Lifco styrs av en tydlig filosofi som innebär att de har en långsiktig syn på deras innehav, fokus på lönsamhet och en starkt decentraliserad organisation.

Dina arbetsuppgifter
Som VD är ditt främsta uppdrag att planera, organisera och leda verksamheten framåt, såväl strategiskt som operativt. Det förväntas att du bidrar till försäljningen - att identifiera nya områden och affärsmöjligheter samt utveckla befintliga samarbeten både med kunder och leverantörer.

Du skapar rutiner och bygger en organisation som matchar framtidens utmaningar samtidigt som du säkerställa att företagets värderingar gällande kultur och beteenden efterföljs.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en bakgrund inom försäljning (B2B). Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning med personalansvar men det viktigaste är att du har drivkraften och ambitionen att växa tillsammans med oss.

Du är en naturlig ledare som har förmågan att kommunicera strategier och mål på ett tydligt sätt och du besitter en tillmötesgående framtoning. Vidare har du ett kunnande i att organisera, strukturera och formulerar tidsplaner, delmål, slutmål och tydliga deadlines för dig själv och andra.

För att lyckas i denna roll krävs det att du är prestigelös och flexibel. Du har ett stort eget driv som gör att du sprider positiv och optimistisk energi samt att du tar dig an arbetsuppgifter med stort engagemang. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2024-05-12
Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Elvärmeprodukter i Skellefteå med Wikan Personal AB. Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Tomas Vidmark, Wikan Personal 0910-770982
Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Elvärmeprodukter i Skellefteå har sitt huvudkontor med försäljning, lager och produktion i Skellefteå. Det finns även två säljkontor i Stockholm och i Malmö. Vår kompetens sträcker sig från den enklaste golvvärmeanläggningen till de mest komplicerade industriprojekten. Läs mer på: www.evpab.se Elvärmeprodukter i Skellefteå äger även Nopro.se och Amik.se och ingår i Lifco-koncernen. Lifco styrs av en tydlig filosofi som innebär att de har en långsiktig syn på deras innehav, fokus på lönsamhet och en starkt decentraliserad organisation.