Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

Avdelningschef El, Instrument & Automation till Metso

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Irma Öhlund
Telefon
Ansök nu

Vi söker en trygg och engagerad ledare till vår EIA-avdelning i Skellefteå - en spännande möjlighet för dig som letar efter en strategisk nyckelroll där personalen sätts i första rummet!

Vill du ta möjligheten att arbeta i ett företag som strävar efter att använda vår jords naturresurser på ett mer ansvarsfullt sätt? På Metso kommer du att ingå i ett stöttande och inkluderande nätverk av kollegor från hela världen. Det kommer alltid att finnas en chans för dig att lära dig och prova något nytt. Detta är din möjlighet att höja dig över vad som var möjligt igår.

Dina arbetsuppgifter
Som Avdelningschef EIA får du en nyckelroll hos oss, med möjlighet att utveckla arbetet inom avdelningen i enlighet med företagets strategiska plan. Du arbetar bland annat med personalledning, kompetensutveckling, resursplanering, coachning, budgetering och rekrytering. Beroende på erfarenhet deltar och stöttar du i offertarbete i samband med försäljning samt i projektgenomförande.

Ditt team består av 8 ordinarie anställda samt inhyrda konsulter. Du ingår i vår ledningsgrupp för Delivery Skellefteå och rapporterar direkt till Head of Delivery.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som känner dig trygg i att leda team och som har erfarenhet i chefsrollen. För att kunna förstå dina medarbetares vardag behöver du även kunskap inom området Elektrifiering, Instrumentering och Automation (EIA), förvärvad antingen genom utbildning eller arbetslivserfarenhet. Då vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Erfarenhet av att arbete med projektering är meriterande, likaså en bakgrund från processindustrin.

Ditt arbetssätt utgår från proaktivitet och struktur och dina personliga egenskaper gör det naturligt för dig att arbeta i team samt samverka med olika intressenter för att uppnå egna och gemensamma mål. Som ledare och chef har du en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Du är lyhörd, flexibel, tydlig och besitter förmågan att processa mycket information samt skala av och förmedla det till andra på ett konkret sätt.

Information och kontakt
Vi erbjuder dig en möjlighet att bidra till framtidens världsledande hållbara smältverksteknologier. Hos oss på Metso kommer du att sitta i förarsätet och driva din egen karriär framåt. Vi värdesätter lagarbete, samarbete och mångfald.

Beskriver det här dig och är du intresserad av att vara med i vårt team? Tveka inte på att ansöka eller höra av dig för mer information. I denna rekrytering samarbetar Metso med Wikan Personal AB. Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se. Information om tjänsten lämnas av Irma Öhlund, 0910-77 09 83 alt. irma@wikan.se

Omfattning: Heltid, tillsvidare.
Sista ansökningsdag: 2024-05-01, urval kan komma att ske löpande.
Placeringsort: Skellefteå

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.