Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

Gör det du älskar och kör med stil! Vi behöver en behörig hjullastarhjälte!

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Andreas Ögren
Telefon
Ansök nu

Är du ett riktigt hjullastarproffs? Vi behöver en erfaren och behörig hjullastarförare som kan hantera gods och anläggningsarbeten. Du är född för att sitta bakom ratten och är som ett med maskinen. Ansvarstagande, punktlig och serviceinriktad är ord som beskriver dig som person. Dessutom uttrycker du dig obehindrat på både svenska och engelska.

På Lecamt får du möjligheten att vara en stolt medarbetare som arbetar ute på uppdrag hos våra kunder. Vi är ett familjeföretag inom fastighets- och entreprenadbranschen, och vår historia sträcker sig tillbaka till 1988. Vi är ett tight team på sju engagerade medarbetare och vårt kontor ligger i Kåge.

Denna spännande tjänst erbjuder en stabil och långsiktig anställning på heltid. Här får du chansen att utveckla dina kunskaper och färdigheter som hjullastarförare, samtidigt som du blir en viktig del av vårt sammansvetsade team.
Så om du är redo att ta ditt hjullastarkörande till nästa nivå och vara en del av vårt härliga företag, då väntar vi otåligt på din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2024-08-25. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Lecamt med Wikan Personal AB.

Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se. Information om tjänsten lämnas av Andreas Ögren, Wikan Personal 0910-77 09 87 eller mail andreas.ogren@wikan.se

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.