Hoppa till innehåll
Cranab AB logotyp

Fixturmakare

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi på Cranab befinner oss i en spännande fas där vi satsar i våra fabriker och maskinpark. Vi söker nu en engagerad och kunnig fixtur/verktygsmakare som vill vara med och lyfta oss ytterligare. Vill du arbeta i en händelserik roll där du får möjlighet att göra stor skillnad i ditt dagliga arbete? Sök då tjänsten och bli vår nästa kollega!

 

Din roll hos oss

Som Fixtur/verktygsmakare hos oss på Cranab kommer du ha en nyckelroll i att upprätthålla och säkerställa vår tillverkningsprocess. Du arbetar med många olika spännande uppdrag för att skapa en stabil process inom produktion, allt ifrån små handfixturer till större bearbetningsfixturer. Även lyfthjälpmedel och olika typer av produktionsutrustning konstrueras och tillverkas på vår avdelning.

Du arbetar tillsammans med dina kollegor på Jiggen, en del av vår produktionstekniska avdelning, som förutom tillverkning av verktyg/fixturer bland annat tar fram konstruktionsunderlag och produktionsutrustning som ska verifieras och godkännas innan de övergår till produktionen. 
Hos oss är verksamhetsutveckling, effektivisering och kvalitet viktiga ledord för vår verksamhet. Beslutsvägarna är korta och möjligheterna att påverka både ditt eget arbete samt produkterna är stora.
 
Tjänsten är på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. 

 

Vem är du?

Du är en teknik och verkstadsintresserad person som vill vara del del av ett framgångsrikt team. Du gillar utmaningar och brinner för att ta fram och komma med nya smarta tekniska lösningar.


Vi söker dig som har flerårig verkstadsteknisk bakgrund från liknande industrier där erfarenheter av manuell och CNC styrd bearbetning, maskinprogrammering, svetsning, robotprogrammering samt konstruktion är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och då tjänsten innebär kontakter både inom och utom den egna avdelningen behöver du vara utåtriktad och lyhörd samt ha god samarbetsförmåga.
Som person är du intresserad och initiativtagande och gillar tekniska utmaningar och har en lösningsorienterad framförhållning. Eftersom ingen dag är den andra lik är det viktigt att du har en god förmåga att analysera, planera och kunna göra prioriteringar i ditt arbete för att arbete på ett framgångsrikt sätt. Du arbetar noggrant och systematiskt och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat. 
 

På Cranab jobbar vi med affärssystemet Monitor så erfarenhet av detta är meriterande men inget krav för tjänsten. 

 

Om Cranab

Cranab Group består av två företag: Cranab och Vimek och ägs av den italienska koncernen Fassi Group. 

Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. Vi utvecklar, producerar och säljer våra produkter under våra egna varumärken, Cranab och Slagkraft. 

 

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult
Björn Edberg 072-2270952, bjorn.edberg@onepartnergroup.se

Vi jobbar med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll.

För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad. Din upplevelse är betydelsefull för oss och vi hoppas att du har möjlighet att svara.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Välkommen med din ansökan!

Cranab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.