Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

CNC-Operatör till expansivt bolag i Skellefteå

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet av att arbeta med CNC-maskiner? Nu söker vår kund en ny glad medarbetare till sitt team i Skellefteå!

Din framtid

Vi söker nu en CNC-operatör till vår kund i Skellefteå. Dina främsta arbetsuppgifter bestå av att operera, övervaka samt programmera CNC-maskiner. Du kommer även delta i materialhantering och sortbyte och bidra och operativt förbättra produktionsprocesser. I rollen som CNC Operatör kommer du att vara en del av ett monteringsteam och jobba med bockning av plåt.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Du bör ha erfarenhet av bockning utav plåt sedan tidigare och du kan hantera en CNC-styrd maskin. Du har även goda kunskaper kring ritningsläsning. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Som person är du engagerad, noggrann och har en stor kvalitetsmedvetenhet.

Om dig

Som person är du självgående, förtroendeingivande och det är av yttersta vikt att du är problemlösande och kan hantera olika fokusområden samtidigt. Du har också ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina arbetsuppgifter och efterföljande dokumentation. Tjänsten som CNC operatör innebär också ett flertal kontaktytor både internt och externt. Därför är det viktigt att du trivs i kommunikativa roller, har ett serviceorienterat mindset och trivs att arbeta i team. Med din tekniska kunskap och kreativitet kommer du att arbeta med att utveckla och förbättra våra maskiner och kringutrustningar för ökad effektivitet. Om du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och är redo att ta nästa steg i din karriär, ser vi fram emot att välkomna dig till vårt team.
  • Relevant utbildning (meriterande)
  • Erfarenhet av arbete med fordon och eller maskiner.
  • Du bör kunna arbeta effektivt under stress, snabbt lösa problem och vara villig att lära dig nya saker. En “hands on”-mentalitet är viktig.
  • Grundläggande kunskaper i mekaniska arbeten
Övriga krav för rollen är:
  • Arbetslivserfarenhet och kunskap som CNC-operatör
  • Har ett intresse för ny teknik och
  • B-körkort meriterande
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Vad vi erbjuder dig

Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos vår kund. Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren