Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Processoperatörer sökes!

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du redo att vara en del av framtidens batteritillverkning?

Information om uppdraget:

Dongjin i Skellefteå söker nu efter ambitiösa processoperatörer för tillverkning av kemiskt material till sekundära batterier.

Som processoperatör kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa en smidig produktionsprocess och hög kvalitet på företagets produkter genom att aktivt bidra till flera olika delar av tillverkningsprocessen.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:
* Mottagning och hantering av råmaterial
* Drift och övervakning av maskiner under tillverkningsprocessen
* Ansvar för transport av både råmaterial och färdiga produkter
* Utföra nödvändigt grundläggande maskinunderhåll
* Arbeta i renrumsmiljöer för att säkerställa produktkvalitet

Detta söker vi:

Vi söker dig med en stark arbetsmoral och en hunger för att lära dig nya färdigheter. Du bör ha tidigare erfarenhet inom industriella arbetsmiljöer och vara bekant med grundläggande maskinhantering och underhåll. Förmågan att kommunicera på engelska är ett krav, med kunskaper i svenska som en extra fördel.

Om företaget: Dongjin är en internationell pionjär inom tillverkning av Carbon Nanotube Slurry (CNT), ett avgörande material för batteritillverkning. Med sin nya fabrik i Skellefteå expanderar de sina möjligheter att fortsätta vara ledande inom branschen. De har ett avtal med Northvolt för att leverera Carbon Nanotube Slurry (CNT).

Tillträde till tjänsten är 27 maj så tveka inte att skicka in din ansökan nu direkt. Rekryteringen sker av StudentConsulting, för mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Lydia Kvist: lydia.kvist@studentconsulting.com.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com