Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

HR-koordinator/Löneadministratör till Dongjin i Skellefteå

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du passionerad över att arbeta operativt med HR-frågor samtidigt som du har god kunskap inom löneadministration? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

I rollen kommer du att arbeta nära HR-chefen och finansavdelningen. Du kommer att vara en del av en organisation som strävar efter kontinuerlig utveckling, vilket ger dig möjligheter att växa, utmana dig själv och bredda din kunskap inom hela HR-området. Som HR-koordinator/Löneadministratör på Dongjin ansvarar du för vårt webbaserade person- och planeringssystem Timeplan med löneadministration och personaladministration.

Du har många kontaktpunkter både internt och externt, och du ansvarar för kontakten med Dongjins lönebyrå. Detta är en fantastisk möjlighet att arbeta med en liten grupp människor i en nybyggd fabrik.

Trivs du med att arbeta i högt tempo och i en roll där du arbetar i många olika kontaktområden? Är du en förespråkare för kommunikation och intresserad av en mångkulturell arbetsmiljö? Då kan denna roll vara den perfekta möjligheten för dig.
Du kommer att upprätthålla en hög servicenivå gentemot anställda och kollegor. Du ansvarar för en funktionell och professionell onboarding för nya medarbetare samt att säkerställa en funktionell och förstklassig utbildningsfunktion.

Arbetsuppgifter:
* Rekrytering: Hålla koll på bemanningen och utforma och annonsera jobbannonser, intervjua potentiella kandidater och genomföra anställningsprocessen.
* Personaladministration: Hantera anställningsavtal, förmåner och personaldokumentation.
* Ansvarig för att skapa en struktur för introduktion och utbildning för våra medarbetare med en gemensam ram.

Detta söker vi:

För att vara lämplig för rollen vill vi att du:
* Har erfarenhet av arbete med löneadministration
* Du har mycket goda IT-kunskaper såsom Office-paketet och är självsäker i Excel
* Kunskap om arbetsrätt och kollektivavtal
* En eftergymnasial utbildning inom personalresurser och/eller några års arbetslivserfarenhet inom samma område
* Flytande engelska och svenska

Om företaget: Dongjin är en internationell pionjär inom tillverkning av Carbon Nanotube Slurry (CNT), ett avgörande material för batteritillverkning. Med sin nya fabrik i Skellefteå expanderar de sina möjligheter att fortsätta vara ledande inom branschen. De har ett avtal med Northvolt för att leverera Carbon Nanotube Slurry (CNT).

Tjänsten är med omgående start.

Rekryteringen sker av StudentConsulting, för mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Lydia Kvist: lydia.kvist@studentconsulting.com.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com