Hoppa till innehåll
PASKE logotyp

Elkonstruktör till PASKE

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du Elkonstruktör med några års erfarenhet som skulle trivas bra i en mindre arbetsgrupp där du har stor möjlighet att utvecklas? Är du dessutom en person som uppskattar eget ansvar? Då har vi en tjänst på PASKE som skulle passa dig!

Om tjänsten
I tjänsten som Elkonstruktör kommer du att få arbeta under eget ansvar men med stöd från dina arbetskamrater, med bland annat planering, konstruktion, testning och driftsättning. PASKE har många spännande projekt inom bland annat VA, smältverk, anrikningsverk, gruvor och elkraft. Du arbetar antingen med in-house projekt eller som konsult på plats hos kund. Vissa kundprojekt ger möjlighet för resor vid driftsättning till jordens alla hörn.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas inom många olika teknikområden. Vi vill att du ska må bra på jobbet och erbjuder därför förutom intellektuella utmaningar och goda arbetskamrater, både friskvårdsbidrag och privat sjukvårdsförsäkring. Självklart ingår utbildning och träning i jobbet.

Tjänsten som Elkonstruktör hos PASKE är en tillsvidareanställning.

Om dig
Vi söker dig som som är i början av din karriär och framåt och som vill utvecklas i ett teknikdrivet företag. Du har teknisk bakgrund med utbildning inom relevant område samt erfarenhet av elkonstruktion och CAD. Det är meriterande om du har erfarenhet från Sitebase och/eller Elpro CAD.

Som person är du noggrann, analytisk och rak i din kommunikation. Du är engagerad i ditt arbete och värderar kvalitet, samt förstår att slutresultatet sitter i detaljerna. Du uttrycker dig väl i engelska både tal och skrift och gärna också svenska men det är inte ett krav. Du har B-körkort då delar av arbetet utförs hos våra kunder.

Om PASKE
PASKE är ett litet företag med stor kompetens inom processer och automationssystem för industrin. Vi jobbar i synnerhet med programutveckling i PLC och DCS system för processtyrning, men också med IT-system, kommunikationsnätverk, mätinstrument, frekvensomriktare och elkonstruktion med CAD. På PASKE värdesätts ett positivt arbetsklimat som bygger på samarbete och goda relationer.
Vid nyanställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
PASKE samarbetar tillsammans med Adecco i denna rekryteringsprocess. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Forsell via Adecco, 073-684 71 65 eller johanna.forsell@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

PASKE logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!