Hoppa till innehåll
PASKE logotyp

Senior Automationsingenjör till PASKE

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du senior Automationsingenjör med ledaregenskaper som skulle trivas i en mindre arbetsgrupp där du har stor möjlighet att vara med och påverka i det dagliga arbetet? Då har vi en tjänst på PASKE som skulle passa dig!

Om tjänsten

Tjänsten som Senior Automationsingenjör är en strategisk utveckling av verksamheten som idag består av sex personer. PASKE befinner sig i en organisatorisk och teknisk utvecklingsfas, och som senior automationsingenjör kommer du ha en viktig roll att tillsammans med delägarna driva det arbetet framåt.

PASKE har många spännande projekt inom bland annat den gröna tillverkningsindustrin, VA, smältverk, anrikningsverk och gruvor.

Vi erbjuder ett mycket omväxlande arbete med goda möjligheter att påverka den egna rollen. Vi vill att du ska må bra på jobbet och erbjuder därför förutom intellektuella utmaningar och goda arbetskamrater både friskvårdsbidrag och privat sjukvårdsförsäkring.

Tjänsten som Senior Automationsingenjör hos PASKE är en tillsvidareanställning.

Om dig

Vi söker dig som har gedigen teknisk bakgrund med utbildning inom relevant område och lång arbetslivserfarenhet inom branschen. Erfarenhet från system- och programutveckling i ledande position är ett absolut krav. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i Sverige, samt instrumentering och elkonstruktion. Arbetet förutsätter att du har goda IT-kunskaper och erfarenhet från åtminstone något av; ABB system 800xA, Advant 450, Siemens system PCS7, PCS neo eller TIA Portal.

Som person är du analytisk och rak i din kommunikation. Du är engagerad i ditt arbete och värderar kvalitet, samt förstår att slutresultatet sitter i detaljerna.

Du uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska, både i tal och skrift.

Körkort är nödvändigt då delar av arbetet utförs hos våra kunder.

Om PASKE

PASKE är ett litet företag med stor kompetens inom processer och automationssystem för industrin. Vi jobbar i synnerhet med programutveckling i PLC och DCS system för processtyrning, men också med IT-system, kommunikationsnätverk, mätinstrument, frekvensomriktare och elkonstruktion med CAD.

På PASKE värdesätts ett positivt arbetsklimat som bygger på samarbete och goda relationer.

Vid nyanställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

PASKE samarbetar tillsammans med Adecco i denna rekryteringsprocess. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Forsell via Adecco, 073-684 71 65 eller johanna.forsell@adecco.se

Sök tjänsten senast 2024-06-30

Välkommen med din ansökan!

PASKE logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!