Hoppa till innehåll
Bilfinger logotyp

Gruppchef El & Instrument till Bilfinger

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet inom el och automation och känner dig redo att ta nästa steg i din karriär? Drivs du av att leda andra och att själv kunna vara med och påverka i arbetet? Då kan rollen som gruppchef på Bilfinger vara något för dig.

Om tjänsten
Bilfinger har nyligen startat upp sin verksamhet i Skellefteå och söker nu en gruppchef till område Maintenance North. Som gruppchef hos Bilfinger kommer du att ha en central roll i vårt tekniska team. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar installation, kalibrering och underhåll av olika instrument och styrsystem. Du kommer också att vara involverad i felsökning och reparation av instrument samt delta i planering och genomförande av underhållsprojekt.

Som gruppchef kommer du även delta och hålla kundmöten samt se till att ha en god relation med befintliga kunder, du kommer aktivt att verka för att få in fler uppdrag och på så vis utöka avdelningen. Du kommer att planera och leda arbetet för gruppen och ansvara för planering av kompetensutveckling för de anställda. Att optimera arbetet och se till att de utförs på ett kvalitetsmässigt sätt i såväl tid, utförande och även kostnadsmässigt ingår även det in denna roll likväl som att ha HSEQ ansvar för både den egna personalen och inhyrda konsulter.

Tjänsten som Gruppchef El & Instrument är en tillsvidare anställning hos Bilfinger.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom el eller automation, har du några års erfarenhet av att arbeta som el- eller instrumentingenjör ser vi det som meriterande. Du har arbetat som teamleader eller någon form av position där du arbetslett andra medarbetare. Vi ser det också som en fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat inom eller mot processindustri, gruvindustri, pappersbruk, sågverk eller liknande. Du har mycket goda kunskaper i Svenska och goda kunskaper i Engelska.

Vi ser gärna att du som person trivs i samarbetet med andra, är social och gillar att knyta nya kontakter. Du är tekniskt intresserad och har lätt för att hitta lösningar på problem. Du är kommunikativ, social och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Bilfinger
Bilfinger Maintenance Sverige, är ett av fem affärsområden i Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB, som arbetar med underhåll av industrianläggningar. Våra underhållstekniker ser till att våra kunders anläggningar fungerar som de skall, undviker oplanerade fabriksstopp och utför service, reparation och projektarbeten.
Affärsområde Maintenance har idag över trehundra anställda och finns från Helsingborg i syd till Skellefteå i norr.

Kontaktuppgifter
Bilfinger samarbetar tillsammans med Adecco i denna rekryteringsprocess. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Forsell via Adecco, 073-684 71 65 eller johanna.forsell@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Bilfinger logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!