Hoppa till innehåll
PASKE logotyp

Elkonstruktör till PASKE i Skellefteå!

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du tidigare jobbat med elkonstruktion och söker dig till ett mindre företag, en nära arbetsgrupp, högt i tak och stora möjligheter att utveckla arbetet? PASKE är det ambitiösa konsultbolaget där rollen som elkonstruktör innebär en nyckelroll i bolagets fortsatta utveckling framåt. Utöver det får du ett härligt team, spännande uppdrag och en resa som bara börjat!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med PASKE en elkonstruktör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos PASKE under 6 månader, där intentionen är att därefter bli direkt anställd hos dem förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och PASKES önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.steen@pn.se

Du erbjuds
  • Del i en liten och nära arbetsgrupp med högt i tak
  • Stora möjligheter att själv påverka ditt arbete utefter intresse och kompetens
  • En omväxlande roll med chans att arbeta inom många olika teknikområden
Om arbetet
Som elkonstruktör hos PASKE får du stort eget ansvar inom elkonstruktionsområdet, och driver ditt uppdrag och arbete själv. Du kommer jobba i team tillsammans med dina kollegor inom programmering, men själv ansvara för elkonstruktionsområdet och jobba mot både planering, konstruktion och driftsättning. Har du erfarenhet från PLC-programmering eller ett stort intresse för området kommer du även få möjlighet att utvecklas och utmanas inom detta.

Vi söker dig som
har tidigare erfarenhet av elkonstruktion och CAD. Kanske har du utbildning inom branschen eller så har du arbetslivserfarenhet inom liknande projekt och arbete? Du söker en arbetsgivare med högt i tak, familjär stämning och snabba beslutsvägar där du blir en avgörande person för den framtida utvecklingen. Du behärskar engelska i både tal och skrift då arbetet till stor del utförs på engelska och du får gärna kunna svenska, men det är inte ett krav. Du har även B-körkort, då delar av arbetet utförs ute hos kunder.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos PASKE. Du är som person engagerad i ditt arbete och värderar kvalitet, samt förstår att slutresultatet sitter i detaljerna. Utöver det är du analytisk, strukturerad och noggrann. Du trivs i sociala sammanhang som kundmöten och gillar att samarbeta tillsammans med dina kollegor för att uppnå bästa möjliga resultat.

START: enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Skellefteå

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Emelie Steen

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
PASKE logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juli 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!