Hoppa till innehåll

Platschef till Altum i Skellefteå!

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Som platschef hos Altum i Skellefteå kommer du att ha kontinuerlig kontakt med våra kunder för att leverera förstklassiga lösningar för både industrikunder och byggkunder. Du kommer att ha ansvar för genomförandet av såväl stora projekt som mindre uppdrag, vilket inkluderar att hantera projektens resultat, intäkter och kostnader, samt att leda och planera produktionen.


Dina ansvarsområden

Som platschef är du navet i vår verksamhet och kommer ha en central roll i att säkerställa att våra medarbetare trivs och presterar på högsta nivå. I din roll ingår personalansvar för arbetsledare och ställningsmontörer, med varierande antal medarbetare beroende på projektens storlek. Du säkerställer att rätt bemanning finns på plats och arbetar aktivt för att upprätthålla en säker arbetsmiljö för alla.


Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av ledarskap eller har arbetat i en ledande roll, eller är en driven person som är redo att ta nästa steg till en ledande position.
  • Är skicklig på att planera och organisera arbetsuppgifter för både dig själv och andra, då du kommer att hantera flera projekt samtidigt.
  • Har arbetat inom bygg- eller industribranschen i projektform, vilket är en värdefull erfarenhet för denna roll.
  • Erfarenhet från ställningsbranschen är meriterande men inte ett krav.
  • Innehar B-körkort.
  • Har god datavana.


Vi erbjuder:

  • Konkurrenskraftig lön.
  • Tjänstebil eller förmånsbil enligt överenskommelse.
  • Ordinarie arbetstider vardagar 07-16 med förtroende tid.
  • Altum är ett snabbt växande företag som är känt för sin höga kvalitet och starka kundfokus. Vi expanderar i Skellefteå och sätter nya standarder inom vår bransch. Här blir du del av ett företag med snabba beslutsvägar och ges möjligheten till stor personlig utveckling.


Du är en trygg och målinriktad ledare som förstår vikten av att sätta upp och kommunicera tydliga mål för verksamheten, vilket skapar engagemang bland medarbetarna. Du är duktig på att bygga och underhålla relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du motiveras av att utveckla ditt team och gläds åt att nå gemensamma mål. Du har även ett starkt fokus på lönsamhet och är resultatinriktad, samtidigt som du värnar om en säker och god arbetsmiljö.


Ansökningsförfarande:

Tjänsten kan fyllas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Altum Service AB samarbetar med Norra Resurs i denna rekryteringsprocess, och tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt hos Altum Service AB. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Hjelm på christoffer.hjelm@norraresurs.se.

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!


Om Altum

Inom Altum Service AB finns lång branscherfarenhet med fokus på alla detaljer som betyder hög kvalitet genom hela projektet: dvs analys, projektering, kalkylering, säkerhet och miljö samt genomförandefasen och demontering. I Altums organisation finns idag ca 50 medarbetare. Altum är medlem i STIB, Branschförening ställningsentreprenörerna samt Byggföretagen och uppfyller därmed kraven som ställs på ett specialföretag i branschen både i teknisk samt ekonomiskt avseende. Ordning och reda är honnörsorden för verksamheten.


Om oss

Norra Resurs är en ledande aktör inom rekrytering och bemanning i Norrland. Vi är dedikerade till att stödja och utveckla kompetensen hos nästa generation yrkesmän och kvinnor inom olika branscher. Med vår förståelse för den lokala arbetsmarknaden är Norra Resurs din pålitliga partner för lärlingsprogram och bemanningslösningar i Norrland.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se