Hoppa till innehåll
Valle Blästring AB logotyp

Blästrare/Målare sökes!

Publiceringsdatum
08 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi behöver förstärkning till vår Blästrings- och Målningsverksamhet.

Vem är du?
Du bör ha god förmåga att arbetsleda dig själv och ha blicken för vad som behöver göras. Kvalitén på arbetet är det absolut viktigaste och du bör vara noggrann och självkritiskt så att vi upprätthåller den kvalitetsstämpel Valle

Blästring har byggt upp under många år. Du bör också ha landat i dig själv och veta vad du vill, den här tjänsten kräver både ansvar och erfarenhet.

Utöver detta så ser vi också att du har följande kvalifikationer:
  • Tidigare erfarenhet av industrimålning/lackering med högtrycksspruta.
  • Tidigare erfarenhet och/eller intresse av Blästring.
  • En grundläggande kunskap om 2-komponentsfärg/Epoxyfärg.
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska språket.
Vad kan Valle Blästring erbjuda Dig?

Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom ansvar, stöttning och nödvändig fortbildning.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har vi ett grundligt Systematiskt arbetsmiljöarbete, Friskvårdsbidrag och regelbunden Företagshälsovård.

Vi är ett företag som tänker långsiktigt och ska vara en del av den omställning vårt samhälle behöver göra inom de kommande åren.

Tjänsten vi erbjuder är på Heltid (eller enl. ök) och Tillsvidare,
Provanställning 6 månader tillämpas. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Du söker tjänsten genom att skicka en ansökan och CV via mail till emelie@valleblastring.se senast 31 mars. Har du frågor om tjänsten så kan du även ringa 0511-790643.

Intervjuer sker löpande, Välkommen med Din ansökan!
Valle Blästring AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 maj 2024 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Valle Blästring AB startades 1970 och Företagets tjänster bestod då i blästrings- och måleriarbeten. 1980 flyttades verksamheten till Skara och utökades med maskinuthyrning för bygg- och trädgårdssidan. I november 2023 köptes Valle Blästring utav Skaraföretaget ARJ Transport AB som likt Valle Blästring är ett familjeföretag med ambitionen att driva verksamheten vidare sida vid sida av åkeriverksamheten.

Valle Blästring har under många år stärkt sin profil för väl utförda arbeten i kombination med gedigen kunskap gentemot sina uppdragsgivare.