Hoppa till innehåll
Träff Golv & Färg (Nordsjö Idé & Design) logotyp

Butikssäljare Färgfackhandel

Publiceringsdatum
08 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du en serviceinriktad person som vill jobba med färg, tapet och golv? Drivs du av att alltid göra det lilla extra i varje kundmöte? Vi i Skara söker nu en butikssäljare till en tillsvidaretjänst.
Som en av våra kollegor blir du en del av ett härligt team som genom gott samarbete har roligt och utvecklas på arbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder, hjälpa till hela vägen
  • Driva och engagera dig i butikens interiör och ha ett öga för ordning & reda
  • Dagligt arbete med allt från godsmottagning till orderplock
  • Arbete i butiken med varuplock och kassaarbete

Vem söker vi?

Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett glatt bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi arbetar i en bransch där det är viktigt att kunna behålla lugnet under krävande perioder samt hantera många bollar i luften med en positiv inställning. Erfarenhet från att sälja färg och tapet mm/kunskap inom måleri och försäljning, gärna färghandel är meriterande men inget krav.

Träff Golv & Färg (Nordsjö Idé & Design)
Vi säljer färg, tapet, golv, kakel och klinker till konsument och proffs. Vi vill vara det självklara valet av butik när det ska göras om hemma, vi är stolta över att vara målarnas val. Vi har funnits i Skara sedan 1977, med samma ägare i 23 år.

Nästa steg
För frågor om tjänsten, kontakta pontus@traffgolvofarg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön. Tjänsten är 75-100% tillsvidareanställning, enligt överenskommelse med 6 månaders provanställning.

Ansökan skickas till: pontus@traffgolvofarg.se
Träff Golv & Färg (Nordsjö Idé & Design) logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren