Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

PLATSCHEF TILL SENÄTE FASTIGHETER I SKARA

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en trygg ledare som söker nya utmaningar? Senäte är ett framstående fastighetsbolag som strävar efter att erbjuda sina kunder ett så bra boende som möjligt. Nu behöver de en Platschef till sin verksamhet i Skara, kan det vara du? Läs mer nedan och sök redan idag!

Din vardag
Som Platschef på Senäte kommer din vardag att genomsyras av visionen "Ett tryggt boende för hela livet med närhet till sin hyresvärd". Du kommer vara ansvarig för personal, uthyrning av bostäder och lokaler. Du har ansvar för arbetsmiljö samt leda och övervaka drift och underhåll av Senätes fastigheter. Trygghet, service och hållbarhet är ledorden som du kommer jobba efter i din strävan efter att utveckla både arbetet och personalen. Att säkerställa att fastigheterna uppfyller gällande lagar och säkerhetsföreskrifter faller på ditt bord, likväl som att hantera olika leverantörer och samarbeta med andra avdelningar inom bolaget.

Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning inom ledarskap och tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har god teknisk kompetens och ett högt fokus på kundservice.

Som person är du driven, engagerad och social. Du har god vana av att leda personalgrupper och kommunicera med olika människor. Du har lätt för att inspirera och motivera de omkring dig.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Senäte med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Senäte. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 46 730846816 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-05-05.

Om Senäte

Senäte är ett familjeföretag som verkat som fastighetsförvaltare i 90 år. Företaget har som mål att ständigt växa och bli bättre på det de gör. Deras vision är att erbjuda ett tryggt boende för hela livet med närhet till sin hyresvärd. Senäte vill att deras hyresgäster ska känna sig trygga och omhändertagna, företaget finns alltid nära till hands om de behöver hjälp med något.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.