Hoppa till innehåll
Elos Medtech Skara AB logotyp

CNC-operatör / Verktygsmakare

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Elos Medtech är på en tillväxtresa och söker nu dig som vill vara en del av vår gemenskap. I Skara tillverkas det formsprutande polymera produkter för den medicintekniska branschen. Du kommer till ett bolag vars värderingar genomsyrar hela verksamheten i arbetssätt och agerande både internt och externt:

Passionerade, Trovärdiga, Resultat-orienterade, Tillsammans

Arbetsuppgifter:
  • Tillverkning av verktygsdelar / Kringutrustning
  • Utföra förebyggande underhåll av verktyg
  • Reparationer av verktyg
  • Ändringar på verktyg
  • Tillverkning av diverse produktionsrelaterade artiklar.
  • Bistå med expertis inom området vid nya projekt, förbättringsarbeten och rotorsaksanalyser.
Vi erbjuder
Du kommer till ett företag som erbjuder dig en möjlighet att utvecklas som verktygsmakare. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med goda kollegor. Vidare kommer vi erbjuda dig en marknadsmässig grundlön samt ett förmånspaket som innehåller bonus, kompletterande sjukersättning, friskvårdsbidrag på 3500 kronor mm. I övrigt följer vi vårt kollektivavtal.

"Det är ett spännande och utmanande jobb, man känner att man gör skillnad."
"Otroligt härligt ställe där alla är lika mycket värda oavsett vad man har för roll."
" Mycket bra personalpolitik. Toppenbra kollegor där alla pratar med alla. Det är en stor gemenskap på företaget. Vi har en mycket ren och fin fabrik."
- Svar från Medarbetarenkät 2024

Din profil
Vi söker en engagerad och driven verktygsmakare, med ett stort intresse och kunskap inom formverktyg, dess konstruktion och uppbyggnad.

Vi ser gärna att du har kunskap inom svarvning, svetsning, lödning, fräsning, gnistning samt högglanspolering och kommer från formsprutningsindustrin.
Meriterande är CAD/CAM kunskap.

Du ser möjligheter före svårigheter, är lösningsorienterad och har en förmåga till självständigt arbete.
Du fungerar bra i grupp och att erbjuda en hjälpande hand till medarbetare är en självklarhet för dig – helt enkelt en härlig lagspelare!

För mer information kontakta
Peter Gustafsson, Maintenance & Facility Manager
0511-257 15 (Semester v 29-33, åter v 34).

Anställningsform:
Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100% på dagtid

Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Tycker du att detta låter som en intressant utmaning? Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet och ser fram emot att läsa din ansökan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Skicka ansökan genom att klicka på "Ansök Nu".
Elos Medtech Skara AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elos Medtech är en ledande utvecklings- och strategisk produktionspartner inom medicinteknik. Verksamheten bedrivs inom fem affärsområden – Dental, Orthopedics, Life Science, Spine och Precision. Elos Medtech är specialiserat på utveckling och tillverkning av medicintekniska produkter såsom implantat och operationsinstrument. Kunderna är medicinteknikföretag som är internationellt verksamma. Koncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Kina, Tyskland, Schweiz och USA och huvudkontoret ligger i Göteborg, Sverige. Man omsätter ca 2,6 miljarder SEK och har fler än 1500 medarbetare världen över.

Elos Medtech är en arbetsplats för engagerade och passionerade människor, som vill växa professionellt. Våra medarbetare har ett stort engagemang och är stolta över den kunskap och expertis som har utvecklats inom bolaget genom åren. Vi tror på att ge våra medarbetare möjligheter att utvecklas inom sitt arbete och påverka sin framtid.

Du kan läsa mer om oss på vår hemsida: www.elosmedtech.com