Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

CNC-Operatör till Falköping Träindustri

Ansök nu

Ta steget in i en värld av trä och snickeri, där din expertis inom CNC-styrd tillverkning av trädetaljer kommer till sin rätt.

Din framtida arbetsgivare
Falköping Träindusri, som idag är en del av Fonus, erbjuder branschen ett prisvärt sortiment av begravningsprodukter och erbjuder ett brett utbud av olika stilar och material för våra kistor. Allt från klassiska träkistor till mer moderna minimalistiska alternativ. Vår ambition är att vara lyhörda för våra kunders önskemål. Till exempel kan de flesta av våra kistor beställas i flera storlekar och i valfri färg. Vi kan dessutom erbjuda personliga handmålade motiv.

En av våra styrkor är att vi har egen fabrik i Falköping, där vi tillverkar de flesta av våra kistor. Genom att ha kontroll över hela tillverkningsprocessen kan vi säkerställa att varje kista är av bästa tänkbara kvalitet och utförd med stor omsorg och precision. Hållbar utveckling handlar om att långsiktigt bevara jordens produktionsförmåga och att minska negativ påverkan på naturen och människors hälsa.

Läs mer om oss på: https://www.begravningsprodukter.se

Se gärna vår film här: https://www.begravningsprodukter.se/Themes/ZeroCool/Images/Falkjoping_h265.mp4

Vad erbjuder rollen?
Vi söker en erfaren CNC-Operatör till Falköping Träindustri, som har erfarenhet av och vill jobba med upp till 5-axliga maskiner. Hos oss betonas både snabba leveranser och hög kundnöjdhet som våra grundstenar. Du har en drivkraft att säkerställa rätt kvalitet och effektivitet i varje projekt. Du innehar en stor materialkännedom för trä och olika skrivmaterial samt har kompetens inom de främst förekommande maskinerna i ett snickeri.

En dag hos Falköping Träindustri:
* Tillverka och leverera halvfabrikat till monteringen i den automatiserade produktionslinan, CNC, Dubbeltapp och plattsåg.
* Programmering av CNC-maskin (Biesse)
* Ta fram specialkistor mot kundorder, prover och prototyper och andra tillbehör
* Kunna vara delaktig i utvecklingen av våra produkter

Meriterande om du har följande:
* Erfarenhet av Biesse CNC
* Materialkunskap om trä och olika skivmaterial
* Truckkort

Vem är du?
För att lyckas i denna roll bör du vara en engagerad, prestigelös och en kvalitetsmedveten lagspelare som bör kunna fatta egna beslut, är lösningsorienterad, noggrann, ser detaljer och kvalitetsmedvetenheten genomsyrar ditt arbete. Vidare strävar du alltid efter att leverera resultat av rätt kvalitet. Ansvarstagande präglar ditt arbetssätt och du har en yrkesstolthet inom träbearbetning. Kommunikationsfärdigheter på svenska, både muntligt och skriftligt är en förutsättning.

Är detta din perfekta match?
Du erbjuds en meningsfull roll i en modern industri/snickeri, där varje medarbetare spelar en nyckelroll för vår gemensamma framgång. Övriga fina förmåner är generös friskvård och ett bonussystem. Varmt välkommen till Falköping Träindustri!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2024-08-04. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johan Holm på johan@effektiv.se eller Christina Björsell på christina@effektiv.se

Under semesterperioden kommer arbetet med urval av ansökningar att pågå i en något lägre takt. Svar på eventuella frågor kan därför dröja lite längre än vanligt. Vi tackar för ditt tålamod och ser fram emot att ta del av din ansökan.

Sökord
CNC-operatör, Fonus, Falköping, träindustri, träbearbetning, träindustri, trä, produktion, snickeri, Biesse, programmering, 5-axlig, dubbeltapp, plattsåg, begravning, miljö

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.