Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

CNC-operatör

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om tjänsten

Som CNC-operatör kommer du att vara ansvarig för att använda och övervaka datorstyrda maskiner för att tillverka precisionsdelar och komponenter enligt ritningar och specifikationer. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar att programmera maskinerna, ställa in verktyg och arbetsstycken, övervaka produktionsprocessen och utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att slutprodukterna uppfyller kraven. Som person behöver du vara en person värdesätter kvalitet och noggrannhet. Vi har flertalet företag som söker CNC-operatörer - beroende på vad Du söker så ser vi över de företag som skulle kunna vara av intresse för just Dig. 

 

Övrig information 
  • Arbetstid: dagtid 
  • Ort: Skövde/Götene/Tidaholm/Vara
  • Tillsättning: enligt överenskommelse 
  • Lön: Genomsnittligt förtjänstläge, bransch och roll bestämmer lön enligt kollektivavtal. Läs mer här: Vad är GFL?
  • Anställningsform: visstidsanställning 6 månader med chans till övertagning. 

     

Om oss 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega I karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö I söder till Kalix I norr, finns vi alltid nära dig.

 

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos kunds namn / vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!

 
OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.