Hoppa till innehåll

Frukt- och Gröntansvarig sökes till ICA Kvantum Sjöbo!

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Frukt- och Gröntansvarig sökes till ICA Kvantum Sjöbo!

Om butikenICA Kvantum Sjöbo är centralt beläget i Skåne, i Sjöbos centrum med goda kommunikationer både med bil och med kollektivtrafik. I anslutning till butiken finns en stor parkering. Butiken är stor och luftig med goda ytor och har ca 55 anställda. Butiken har många stamkunder från närområdet men har även många besökare som är på språng. Butiken omsätter ca 244 Mkr.

Om tjänstenSom Frukt och Gröntansvarig på ICA Kvantum Sjöbo har du det övergripande ansvaret för avdelningen. Du ansvarar för att de dagliga arbetsuppgifterna som tillhör avdelningen utförs på ett korrekt sätt samt att avdelningen håller en god standard. Dessutom arbetar du tillsammans med ditt team i varuplocket och fungerar som en stöttepelare och coach till dina medarbetare. Du ansvarar även för att avdelningen når sina ekonomiska mål.

Om digVi söker dig som har goda ledarskapserfarenheter och är trygg i den rollen. Du ska kunna leda och fördela arbetet i din arbetsgrupp om det behövssamt upprätthålla god kommunikation. Vi ser också att det ärviktigt att du är lyhörd och engagerad i din arbetsroll.

Vi söker dig som är enproblemlösare, är driven och som villutveckla dig själv och din avdelning framåt. Du behöver kunna arbeta i högt tempo och vara i god fysisk form.

Vi söker dig som har egenskaper av att arbeta effektivt och organiserat!

Krav för tjänsten

  • Erfarenhet av ansvar och ledarskap
  • Erfarenhet av arbete i livsmedelsbutik
  • Erfarenhet av arbete inom färskvaror (med fördel frukt och grönt)

    Meriterande för tjänsten

    • Kunskap i AoB och StoreOffice (Min butik)
    • Erfarenhet av arbete på ICA-butik
    • Erfarenhet av egenkontroll

    Om anställningenTjänstens omfattning är heltid 100% och arbetstiderna är förlagda på vardagar och varannan helg. Tidigast starttid är 06:00 och senaste sluttid 18:00.

    Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

    Önskat startdatum:1a oktober 2024. Eller i enlighet med överenskommet.

    Välkommen med din ansökan!

    Om BemannicaTjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Bemannica AB. Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se och följ oss på Facebook för de senaste nyheterna!

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se