Hoppa till innehåll
North European Trust AB logotyp

Butikssäljare till ett marknadsledande bolag

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
North European Trust AB är en del av WeSports, en grupp med online-baserade företag inom sport- och fritidsutrustning. Vi är nr 1 inom cykel, fitness, längdskidor, hockey och innebandy i Sverige och har ledande positioner inom mobilitet, racketsport, outdoor, vattensport och kosttillskott. Vi tillhandahåller utrustning till såväl elitatleter som engagerade motionärer och personer som värdesätter en aktiv och hälsosam livsstil.

Vår säljavdelning bistår våra kunder med förstklassig service och support och bidrar till att bibehålla och utveckla våra affärer. Vi expanderar ytterligare och ökar hela tiden våra marknadsandelar. Med ett stort och kvalitativt sortiment har vi alla förutsättningar att lyckas. För detta ändamål rekryterar vi nu en duktig butikssäljare, som kommer vara med och bidra till att vår satsning blir framgångsrik.

DINA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som butikssäljare kommer du att arbeta i vår butik belägen i Åstorp. Du arbetar efter uppsatta mål och ansvarar för att utveckla och driva butiken, dels med försäljning, dels som kundmottagare för vår verkstad. Det finns en väldigt stor potential att kunna öka omsättningen och kundflödet. Det styr du genom din initiativförmåga.

Ditt arbete är således en mycket viktig del av vår framgång och din insats både syns och gör skillnad.

DIN PROFIL

Vi söker dig som brinner för försäljning och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Underförstått krävs en god kommunikativ förmåga, tekniskt intresse och att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Vi arbetar i en modern IT-miljö, och vi utgår då självklart från att du har arbetat med kassasystem och Officepaketet. Minst B-körkort är ett krav.

Du är stresstålig och bra på att prioritera, vilket kommer dig väl till pass i en roll med många varierande arbetsuppgifter. Vidare är du en social person med hög förmåga till flexibilitet och proaktivitet.

Vi lägger stort värde på din personlighet och att du passar in i gänget.

På North European Trust AB erbjuds du en trygg anställning i ett växande och marknadsledande bolag. Tillsammans med tjugo kollegor arbetar du i våra lokaler belägna i Åstorp strax utanför Helsingborg.

Kontaktperson North European Trust:

Peter Görborn
Mail. peter.gorborn@netab.com
Tel. 072-0808066
Försäljningschef

Välkommen med din ansökan.
North European Trust AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

North European Trust AB är en av Sveriges största importörer och distributörer av mopeder, fyrhjulingar, elcyklar och mopedbilar samt tillhörande reservdelar och tillbehör. Import sker främst från Asien men även Europa och flertalet av produkterna säljs under vårt eget varumärke Viarelli.

Vi är verksamma i Skandinavien med flera olika försäljningskanaler; Swebike genom ett 100 tal återförsäljare i Sverige. Motorsweden med webbhandel mot slutkonsumenten i Sverige, Norge och Finland. Vi har också två egna butiker. En i Åstorp och en i Göteborg. Läs mer om oss på: www.motorsweden.se www.swebike.se www.motornorway.no www.motorfinland.fi

North European Trust AB är en del av WeSports, en grupp med online-baserade företag inom sport- och fritidsutrustning. Vi är nr 1 inom cykel, fitness, längdskidor, hockey och innebandy i Sverige och har ledande positioner inom mobilitet, racketsport, outdoor, vattensport och kosttillskott. Vi tillhandahåller utrustning till såväl elitatleter som engagerade motionärer och personer som värdesätter en aktiv och hälsosam livsstil