Hoppa till innehåll
EKO logotyp

Säljchef till EKO fjälkinge

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Andreas Rosenqvist
Telefon
Ansök nu
EKO:- i Fjälkinge kommer under hösten expandera och bygga ut butiken med 2000 m². Därför behöver vi nu förstärka vår ledningsgrupp med ytterligare en lagspelare. I och med detta tar vi ett omtag gällande ansvarsområden för flera av våra säljchefer. Det innebär att beroende på vad du som söker har för tidigare kompetenser och erfarenheter så kan vi eventuellt anpassa ditt ansvarsområde efter det.

Är du dessutom en lyhörd ledare som brinner för service och har förmågan att överblicka din verksamhet från ett helikopterperspektiv? Om svaret är ja, då är det dig vi söker.

Ledarskapet som säljchef är operativt. Det är i driften och vardagen som du kommer göra skillnad. Du bidrar till att uppnå våra mål genom att planera, prioritera och skapa förutsättningar för medarbetarna i ditt team. Att ha kunden i fokus är en självklarhet för oss på EKO så därför är det viktigt för oss att du gillar att bidra till unika shoppingupplevelser.

Tjänsten innebär att planera, leda och utveckla din avdelning - såväl strategiskt som operativt. Du kommer att arbetsleda och din huvudsakliga uppgift är att samordna butikens resurser för att skapa resultat.

Erfarenheter
Vi söker en engagerad ledare som aktivt motiverar och inspirerar sina medarbetare. Vi uppskattar tydlighet och ett ledarskap som bidrar till goda förutsättningar för medarbetare att utvecklas.

Du har branscherfarenhet från butik/ varuhus. Det är ett krav att du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet, med goda referenser, i ledande befattning.

Truckvana är en merit.

God svenska i tal och skrift är en förutsättning och andra språkkunskaper är meriterande.

För att ha de bästa förutsättningarna bör du ha erfarenhet av volymförsäljning, ha arbetat med liknande sortiment samt gillar att leda i förändring med fokus på att tillsammans skapa förutsättningar som utvecklar och förnyar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten

Vi har öppet 9-20 alla dagar. Kvällar och helger ingår i arbetet.

Tjänsten avser heltid, tillsvidaretjänst som börjar med 6 månaders provanställning

Tillträde efter överenskommelse

Sista ansökningsdagen 2024-08-31

Vi tillämpar löpande anställning vilket gör att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden går ut.
EKO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.