Hoppa till innehåll
Kiviks Musteri AB logotyp

M3 Applikationsspecialist

Sista ansökningsdag
23 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten

Att jobba som M3 Applikationsspecialist hos oss innebär att du är en del av vår trevliga IT-avdelning och arbetar med att hantera befintlig ERP-lösning (M3 Infor Cloudsuite) och att säkerställa daglig störningsfri drift. Det innebär också arbete med att optimera och vidareutveckla användning av M3 med tillhörande arbetssätt.

Arbetsuppgifter:
  • Översätta verksamhetsbehov till konkreta lösningar
  • Förbereda lösningsbeskrivningar och uppskattningar för nya M3-funktionern
  • Driva projekt - implementera ny funktionalitet
  • Hjälpa organisationen att förändra arbetsprocesser och bygga upp tekniska färdigheter
  • Dokumentera M3-lösningar
  • Utbilda och följa upp Super-users internt
  • Lösa supportärende kopplade till M3
Vem är du
För att trivas i rollen tror vi att du är en problemlösande, strukturerad person med analytisk förmåga. Personliga egenskaper är viktiga för oss, och vi söker dig som är prestigelös, självgående och har lätt för att samarbeta och kommunicera i både tal och skrift och kan anpassa budskapet efter mottagaren. Arbetet är växlande och du behöver vara van att omprioritera arbetet löpande.

Du behöver förstå och vara intresserad av både teknik, verksamheten och människor!

Hos oss sätter vi stort värde på att tillsammans hjälpas åt, ta ansvar samt är goda förebilder för varandra och våra gäster. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som ser lösningar före hinder och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor.

För att lyckas i denna roll
Vi ser att du har en utbildning från högskola eller universitet inom Ekonomi/Datateknik/IT/ och har minst 3 års erfarenhet från en liknande tjänst, inom ett producerande företag.

Du behöver ha god erfarenhet inom projektledning och vara certifierad inom en eller flera M3-moduler och du behöver behärska svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.

Tjänsten
Placeringsort är natursköna Kivik på Österlen. Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Om Kiviks Musteri
Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!

Vi ber dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem!

Välkommen med din ansökan!
Kiviks Musteri AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund - Solnäs gård - med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.