Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Sommarjobba som butikssäljare hos Rosersberg Golv AB!

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du kompetens inom byggmaterial, färg, golv eller kakel? Vi söker nu en ansvarstagande och serviceinriktad butikssäljare under sommaren!

Information om uppdraget:

Rosersbergs golv är en heltäckande ytskiktsleverantör som i deras butik (Happy Homes Märsta/Electrolux Shop) erbjuder produkter till renoverings- eller byggprojekt från marknadsledande leverantörer samt erbjuder installation av golv och kakel av deras välutbildade montörer. De söker nu en driven och arbetsvillig medarbetare till butiken i sommar!

Arbetsuppgifterna för tjänsten innefattar bland annat orderhantering, varumottagning, kassahantering och kontakt med kunder, montörer och leverantörer. Vi söker därför dig med god förståelse för gott kundbemötande och för branschen.

Arbetet är förlagt under v.26-32 under vardagar kl. 09:45-18.15. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du är anställd som konsult via StudentConsulting men arbetar hos vår kund för att täcka ett sommarbehov.

Intervjuer och tillsättning sker löpande, så tveka inte på att ansöka redan idag!

Detta söker vi:

För tjänsten ser vi att du är engagerad och nyfiken på att lära dig om verksamheten för att snabbt sätta in dig i rollen samt att du uppnår följande krav:

-Ha relevant erfarenhet eller kompetens inom branschen
-Vara tillgänglig avsedda datum
-Anmärkningsfritt belastningsregister
-Kunna uppvisa intyg för annan huvudsaklig sysselsättning
-Butikserfarenhet och truckkort är meriterande
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com