Hoppa till innehåll

Underhållsplanerare

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du erfarenhet av underhållsplanering och vill arbeta med ny och spännande teknik? Vi på SÖRAB söker nu en underhållsplanerare till Brista Eftersorteringsanläggning i Märsta. Hos oss får du arbeta i ett stabilt, lönsamt och samhällsnyttigt företag med god sammanhållning och korta beslutsvägar.

I takt med att SÖRABs ägarkommuner växer ökar behovet av möjligheter att ta hand om och återvinna avfall. På SÖRAB arbetar vi för att resursutvinningen av uppkommet avfall ska ske på bästa tänkbara sätt.

Som en del i arbetet har vi investerat i Brista Eftersorteringsanläggning belägen i Märsta, en eftersorteringsanläggning för restavfall baserad på NIR-teknik (Near Infra Red). Nu söker vi en underhållsplanerare till anläggningen. Vill du vara med på vår resa?

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att planera och bereda verksamhetens underhållsaktiviteter. Det innefattar att både hantera felanmälningar på avhjälpande underhåll men även att se till att inplanerade underhållsaktiviteter utförs på rätt sätt och inom rätt tid. Du samordnar arbetet och har kontakten med våra entreprenörer som utför underhållsaktiviteterna. En stor del av din roll innebär även rapportering, dokumentation och att administrera och förvalta underhållssystemet.

Givetvis får du en bra introduktion så att du kommer in i rollen på bästa sätt. Rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt med exempelvis leverantörer. Du jobbar i nära samarbete med samt rapporterar till Driftledare, Underhåll.

Du erbjuds en viktig roll med mycket eget ansvar samtidigt som du får jobba i en bra grupp med god sammanhållning. Vi har korta beslutsvägar vilket ger dig goda möjligheter att vara med och både påverka, bidra till och genomföra förbättringsarbete. SÖRAB satsar både på kompetensutveckling och personalvårdande aktiviteter.

Om dig

Vi ser att du som lägst har teknisk utbildning på gymnasienivå och arbetslivserfarenhet från en liknande roll där planering och uppföljning av underhåll ingått. Du har goda kunskaper inom underhåll och teknisk förståelse för maskinell utrustning i industriell/tillverkande verksamhet. Har du ingenjörsutbildning med inriktning underhåll är det meriterande. Du har god systemvana och det är meriterande om du har erfarenhet av administrering och förvaltning av underhållssystem. Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är krav för tjänsten.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Du trivs med att arbeta administrativt och har en god förmåga att planera och prioritera arbetet. För att lyckas i rollen tar du självständigt ansvar för ditt arbete samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Självklart uppmuntrar vi till utveckling och ser därför att du har ett driv att förbättra och kommer gärna med förslag på hur arbetet kan effektiviseras.

Övrigt

Tjänsten avser heltid. Arbetstider är dagtid.

SÖRAB vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Koponen, rekryteringskonsult, 073-5920393 eller Wilma Barthelsson, rekryteringskonsult, 070-4661669.

Inkomna ansökningar kommer att utvärderas löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Krav

  • Teknisk utbildning på gymnasienivå
  • Arbetslivserfarenhet av en liknande roll där planering och uppföljning av underhåll ingått
  • Goda kunskaper inom underhåll och teknisk förståelse för maskinell utrustning i industriell/tillverkande verksamhet
  • Goda systemkunskaper
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska

Meriterande

  • Erfarenhet av administrering och förvaltning av underhållssystem
  • Ingenjörsutbildning med inriktning underhåll


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se